Amacsoft Word to PDF for Mac for Mac

Amacsoft Word to PDF for Mac for Mac 2.1.3

Mac / Amacsoft / 130 / Úplná špecifikácia
Popis

Amacsoft Word to PDF pre Mac je výkonný softvér, ktorý vám umožňuje previesť viacero dokumentov programu Word do formátu PDF pomocou niekoľkých kliknutí. Tento softvér je navrhnutý špeciálne pre používateľov počítačov Mac, ktorí potrebujú rýchlo a efektívne konvertovať veľké množstvo súborov.

S Amacsoft Word do PDF pre Mac môžete jednoducho previesť všetky typy dokumentov Word vrátane súborov DOC, DOCX a RTF. Softvér podporuje dávkovú konverziu, čo znamená, že môžete previesť viacero súborov naraz bez toho, aby ste museli každý súbor manuálne otvárať a ukladať ako PDF.

Jednou z kľúčových výhod používania Amacsoft Word to PDF pre Mac je jednoduché použitie. Softvér má jednoduché a intuitívne rozhranie, ktoré uľahčuje navigáciu aj začínajúcim používateľom. Všetko, čo musíte urobiť, je vybrať súbory, ktoré chcete previesť, vybrať výstupný priečinok a kliknúť na tlačidlo „Konvertovať“.

Okrem svojich možností dávkovej konverzie ponúka Amacsoft Word do PDF pre Mac aj niekoľko ďalších užitočných funkcií. Softvér vám napríklad umožňuje prispôsobiť nastavenia výstupu tak, aby vaše konvertované dokumenty boli presne také, aké chcete. Môžete si vybrať z rôznych veľkostí a orientácií strany, upraviť okraje a okraje, pridať vodoznaky alebo hlavičky/päty.

Ďalšou skvelou vlastnosťou tohto softvéru je jeho schopnosť zachovať formátovanie počas procesu konverzie. To znamená, že vaše skonvertované dokumenty budú vyzerať presne tak, ako vyzerali vo svojom pôvodnom formáte – už sa nemusíte báť stratených fontov alebo pokazených rozložení!

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte efektívny spôsob, ako previesť veľké množstvo dokumentov programu Word do formátu PDF na počítači Mac, potom Amacsoft Word To PDF pre Mac určite stojí za zváženie! Vďaka svojmu užívateľsky prívetivému rozhraniu a výkonným funkciám, ako je schopnosť dávkovej konverzie a možnosti zachovania formátovania – tento nástroj vám pomôže zefektívniť váš pracovný tok a zároveň ušetrí čas a námahu pri konverzii dôležitých obchodných dokumentov!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Amacsoft
Stránka vydavateľa http://www.amacsoft.com/
Dátum vydania 2013-12-13
Dátum pridania 2013-12-13
Kategória Podnikový softvér
Podkategória Kancelárske balíčky
Verzia 2.1.3
Požiadavky OS Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.7, Macintosh, Mac OS X 10.4, Mac OS X 10.3, Mac OS X 10.8
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 130

Comments:

Najpopulárnejší