PhotosCollage for Mac

PhotosCollage for Mac 1.0

Mac / Limit Point Software / 54 / Úplná špecifikácia
Popis

PhotosCollage for Mac je výkonný digitálny fotografický softvér, ktorý vám umožňuje vytvárať úžasné koláže z vašich obľúbených fotografií. Či už chcete prezentovať svoje cestovateľské fotografie, rodinné portréty alebo umelecké výtvory, PhotosCollage uľahčuje spojenie viacerých obrázkov do jedného majstrovského diela.

Pomocou PhotosCollage môžete vytvárať správne koláže, ktoré dokonale zarovnajú okraje vašich fotografií. Táto funkcia je užitočná najmä pri práci s obrázkami rôznych veľkostí a pomerov strán. Môžete sa tiež rozhodnúť kombinovať svoje fotografie horizontálne alebo vertikálne pomocou prechodového prelínania vo švíkoch, kde sú spojené. To vytvára plynulý prechod medzi každým obrázkom a dáva vašej koláži profesionálny vzhľad.

Jednou z výnimočných funkcií PhotosCollage je jej intuitívne rozhranie. Softvér je navrhnutý s ohľadom na jednoduchosť, takže aj keď nemáte žiadne predchádzajúce skúsenosti s nástrojmi na úpravu digitálnych fotografií, budete ho môcť okamžite použiť. Funkcia drag-and-drop uľahčuje pridávanie a usporiadanie fotografií na plátne.

PhotosCollage tiež ponúka širokú škálu možností prispôsobenia, ktoré vám umožnia prispôsobiť si koláže podľa vašich preferencií. Môžete upraviť veľkosť a medzery medzi jednotlivými fotografiami, zmeniť farbu pozadia alebo textúru, pridať textové popisy alebo vodoznaky a použiť rôzne filtre a efekty.

Ďalšou skvelou vlastnosťou PhotosCollage je jej schopnosť exportovať koláže vo formátoch s vysokým rozlíšením vhodných na tlač alebo zdieľanie online. Svoju koláž môžete uložiť ako obrazový súbor (JPEG/PNG/TIFF/BMP) alebo dokument PDF s prispôsobiteľnými nastaveniami, ako sú DPI (bodov na palec), úroveň kompresie, farebný profil atď.

Celkovo je PhotosCollage pre Mac vynikajúcou voľbou pre každého, kto hľadá ľahko použiteľný, ale výkonný softvér na digitálne fotografie, ktorý im pomôže vytvoriť krásne koláže za pár minút. Či už ste profesionálny fotograf alebo len niekto, kto miluje fotografovanie pomocou fotoaparátu v telefóne, tento softvér má všetko, čo potrebujete, aby ste tieto spomienky premenili na umelecké diela!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Limit Point Software
Stránka vydavateľa http://www.limit-point.com/
Dátum vydania 2013-12-07
Dátum pridania 2013-12-07
Kategória Softvér na digitálne fotografie
Podkategória Zdieľanie a zverejňovanie fotografií
Verzia 1.0
Požiadavky OS Macintosh, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.8
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 54

Comments:

Najpopulárnejší