Pixel Tester for Mac

Pixel Tester for Mac 9.0

Mac / AlphaOmega Software / 15166 / Úplná špecifikácia
Popis

Pixel Tester pre Mac: Dokonalé riešenie na zistenie mŕtvych pixelov na vašich obrazovkách a LCD displejoch

Už vás nebaví kupovať z druhej ruky prenosné počítače Mac alebo LCD displeje, len aby ste zistili, že majú mŕtve pixely? Chcete skontrolovať, či vaše súčasné obrazovky alebo displeje obsahujú mŕtve pixely? Ak áno, Pixel Tester je pre vás ideálnym riešením.

Pixel Tester je výkonný obslužný softvér navrhnutý špeciálne pre používateľov počítačov Mac, ktorí chcú na svojich obrazovkách alebo LCD displejoch zistiť akýkoľvek mŕtvy pixel. Vďaka svojmu užívateľsky prívetivému rozhraniu a ľahko použiteľným funkciám umožňuje Pixel Tester jednoduché a zábavné testovanie všetkých možných farieb na obrazovke jednoduchým pohybom myši.

Či už máte k rovnakému Macu pripojených viacero obrazoviek alebo len jednu, Pixel Tester vám pomôže ľahko odhaliť všetky mŕtve pixely. Používa niekoľko vzorov, ktoré vám pomôžu ľahšie identifikovať mŕtve pixely, vďaka čomu je základným nástrojom pre každého, kto chce zabezpečiť, aby ich obrazovky boli v špičkovom stave.

Jednou z najlepších vecí na Pixel Tester je to, že podporuje viacero monitorov a pri spustení sa pýta, ktorý z nich chcete otestovať. To znamená, že ak máte pripojených niekoľko monitorov, môžete ich otestovať všetky bez toho, aby ste museli meniť pripojenia.

Ďalšou skvelou vlastnosťou Pixel Tester je jeho schopnosť testovať čistú červenú, čisto zelenú, čisto modrú pohybom myši v spodnej časti obrazovky a čisto bielu pohybom v hornej časti obrazovky. Na konci každého testu môžete otestovať aj čistú čiernu. Používatelia tak môžu ľahko rýchlo identifikovať akékoľvek problémy so svojimi obrazovkami.

Pixel Tester nevyžaduje žiadnu inštaláciu, vďaka čomu je jeho použitie veľmi jednoduché. Jednoducho si ho stiahnite a spustite z pracovnej plochy – nie sú potrebné zložité nastavovacie procesy alebo inštalácie!

Okrem toho je Pixel Tester dostupný v holandčine, angličtine, francúzštine, nemčine, taliančine, turečtine, ako aj v mnohých ďalších jazykoch, vďaka ktorým je dostupný na celom svete.

Celkovo, ak hľadáte spoľahlivý spôsob, ako odhaliť mŕtve pixely na prenosných počítačoch Mac alebo LCD displejoch, potom nehľadajte nič iné ako Pixel Tester! Jeho užívateľsky prívetivé rozhranie v kombinácii s výkonnými funkciami robí z tohto softvéru nevyhnutný nástroj v súprave nástrojov každého používateľa Mac!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ AlphaOmega Software
Stránka vydavateľa http://alphaomega.software.free.fr
Dátum vydania 2020-03-11
Dátum pridania 2020-03-11
Kategória Obslužné programy a operačné systémy
Podkategória Systémové nástroje
Verzia 9.0
Požiadavky OS Macintosh
Požiadavky macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard OS X Leopard OS X Tiger OS X Panther
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 7
Celkový počet stiahnutí 15166

Comments:

Najpopulárnejší