Access OLE Export

Access OLE Export 3.12.0.132

Windows / Yohz Ventures / 188 / Úplná špecifikácia
Popis

Prístup OLE Export: Extrahovanie vložených údajov z vašich databáz je jednoduché

Už vás nebaví bojovať s extrahovaním vložených údajov z vašej databázy Access alebo SQL? Je pre vás frustrujúce, že na získanie údajov potrebujete pôvodnú aplikáciu, a aj tak je to zdĺhavý proces? Nehľadajte nič iné ako Access OLE Export.

Access OLE Export je výkonný obchodný softvér, ktorý vám umožní extrahovať všetky vaše súbory OLE Object a vložené údaje v niekoľkých krokoch. Rozpoznáva najpopulárnejšie typy súborov a dokonca môžeme pridať podporu pre váš konkrétny typ údajov. Vďaka tomu je extrahovanie údajov z polí OLE Object hračkou.

Ale čo presne sú polia OLE Object? Zjednodušene povedané, pole objektu na prepojenie a vloženie objektov (OLE) sa používa na ukladanie objektov, ako sú obrázky, videá, zvukové súbory alebo iné dokumenty v databáze. Tieto objekty môžu byť prepojené alebo vložené do samotného záznamu databázy.

Keď sú však tieto objekty uložené v poli OLE Object v rámci databázového záznamu, nemožno ich jednoducho uložiť na disk, aby sa získal pôvodný súbor. Na extrahovanie týchto informácií z databázového záznamu je potrebná buď manuálna extrakcia každého jednotlivého objektu alebo použitie špecializovaného softvéru, ako je Access OLE Export.

Vďaka ľahko použiteľnému rozhraniu a výkonným funkciám Access OLE Export nebolo extrahovanie všetkých vašich vložených údajov nikdy jednoduchšie. A nielen to, že podporuje extrakciu z databáz Accessu, ale aj databáz SQL Server, PostgreSQL, MySQL Oracle a SQLite.

Jedným z bežných príkladov, kde sa tento softvér hodí, sú databázy Raiser's Edge, ktoré ukladajú niektoré zo svojich údajov na SQL Server pomocou poľa OLE Object, čo sťažuje hromadné exportovanie bez špecializovaného softvéru, ako je Access Ole Export. Pomocou nášho softvérového riešenia sa jednoducho pripojte k svojej databáze SQL Server a extrahujte všetky svoje vložené objekty Ole do súborov, ktoré môžete okamžite použiť.

Prečo si teda vybrať Access Ole Export pred inými podobnými produktmi na trhu?

Po prvé, náš produkt ponúka bezkonkurenčnú jednoduchosť používania s intuitívnym rozhraním, ktoré umožňuje používateľom akejkoľvek úrovne zručností rýchlo sa naučiť, ako ho efektívne používať, bez toho, aby vopred potrebovali rozsiahle školenia.

Po druhé, náš produkt podporuje viacero typov súborov, takže bez ohľadu na to, aký typ dokumentu alebo mediálneho súboru je uložený v poli Ole Object, máme pre vás všetko!

Po tretie, náš produkt podporuje viacero databáz vrátane Microsoft Access, čo znamená, že ak máte viacero rôznych typov databáz uchovávajúcich rôzne typy informácií, môžeme vám pomôcť zefektívniť tento proces poskytnutím jedného riešenia pre všetkých!

V neposlednom rade je dôležitý náš tím zákazníckych služieb, ktorý je vždy k dispozícii prostredníctvom e-mailu alebo telefónu, ak sa vyskytnú nejaké problémy počas inštalácie inštalácie atď., Zabezpečuje, že každý zákazník dostane špičkovú podporu počas celej svojej skúsenosti s nami!

Na záver, ak hľadáte spoľahlivý efektívny spôsob, ako extrahovať všetky svoje vložené objekty Ole, nehľadajte nič iné ako prístup k exportu OLE! S jeho užívateľsky prívetivým rozhraním, komplexnými funkciami, podporou viacerých databáz a vynikajúcim zákazníckym servisom sa naozaj nič takému nevyrovná!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Yohz Ventures
Stránka vydavateľa http://www.yohz.com
Dátum vydania 2020-03-04
Dátum pridania 2020-03-04
Kategória Podnikový softvér
Podkategória Softvér na správu databáz
Verzia 3.12.0.132
Požiadavky OS Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 4
Celkový počet stiahnutí 188

Comments: