GabCopyPaste

GabCopyPaste 1.0

Windows / GabSoftware / 53 / Úplná špecifikácia
Popis

GabCopyPaste: Ultimate Clipboard Enhancer pre Windows

Ste unavení z obmedzení schránky Windows? Stáva sa vám, že neustále strácate dôležité údaje, pretože sú prepísané niečím iným? Ak áno, GabCopyPaste je riešenie, ktoré ste hľadali.

GabCopyPaste je výkonný nástroj, ktorý rozširuje funkčnosť schránky Windows a umožňuje vám uchovávať v pamäti viacero položiek naraz a ľahko k nim pristupovať, kedykoľvek ich potrebujete. S GabCopyPaste je kopírovanie a vkladanie rýchlejšie, jednoduchšie a efektívnejšie ako kedykoľvek predtým.

Ako GabCopyPaste funguje?

GabCopyPaste funguje tak, že beží na pozadí vášho počítača a monitoruje vašu aktivitu v schránke. Vždy, keď niečo skopírujete do schránky, GabCopyPaste to automaticky uloží do vlastnej pamäťovej banky. K tejto pamäťovej banke sa potom môžete kedykoľvek dostať kliknutím na malú ikonu, ktorá sa zobrazí v oblasti oznámení.

S GabCopyPaste sa nemusíte obávať straty dôležitých údajov alebo nutnosti neustáleho prepínania tam a späť medzi rôznymi aplikáciami. Jednoducho skopírujte všetko, čo potrebujete, do pamäťovej banky GabCopyPaste a pristupujte k nej, kedykoľvek budete pripravení.

Vlastnosti GabCopyPaste

GabCopyPaste je vybavený širokou škálou funkcií navrhnutých tak, aby bolo kopírovanie a vkladanie jednoduchšie ako kedykoľvek predtým. Niektoré z týchto funkcií zahŕňajú:

- Podpora viacerých schránok: S GabCopyPaste môžete mať v pamäti viacero položiek naraz. To znamená, že ak potrebujete skopírovať niekoľko informácií z jednej aplikácie do druhej, všetky tieto časti sa uložia do pamäťovej banky GabCopyPaste.

- Jednoduchý prístup: Prístup k uloženým položkám je rovnako jednoduchý ako kliknutie na malú ikonu, ktorá sa zobrazí v oblasti oznámení.

- Prispôsobiteľné nastavenia: Môžete prispôsobiť, ako dlho každá položka zostane v pamäti alebo koľko položiek sa uloží naraz.

- Možnosť spustenia: Túto pomôcku máte možnosť načítať počas spúšťania, takže bude vždy k dispozícii v prípade potreby bez toho, aby ste ju museli zakaždým otvárať manuálne.

Prečo si vybrať GabCopy Paste?

Existuje množstvo ďalších vylepšení schránky – tak prečo si vybrať Gab Copy Paste? Tu je len niekoľko dôvodov:

1) Ľahko sa používa – Na rozdiel od niektorých iných nástrojov, ktoré vyžadujú zložité nastavovacie procesy alebo rozsiahle možnosti konfigurácie, je Gab Copy Paste neuveriteľne ľahko použiteľný hneď po vybalení z krabice.

2) Šetrí čas – Tým, že umožňuje používateľom ukladať viacero položiek súčasne, funkcia Gab Copy Paste umožňuje kopírovanie a vkladanie oveľa rýchlejšie ako používanie tradičných metód, ako je opakované používanie Ctrl+C/Ctrl+V.

3) Zvyšuje produktivitu – Vďaka prispôsobiteľným nastaveniam umožňuje funkcia Gab Copy Paste používateľom väčšiu kontrolu nad ich pracovným postupom, vďaka čomu sú celkovo produktívnejší.

Záver

Ak hľadáte ľahko použiteľný, ale výkonný nástroj na vylepšenie funkcií schránky Windows, Gab Copy Paste určite stojí za vyskúšanie! Či už sa používa na osobné alebo profesionálne účely, tento nástroj má všetko potrebné na zlepšenie produktivity a zároveň šetrí čas strávený prepínaním medzi aplikáciami alebo opätovným opätovným kopírovaním stratených údajov po ich prepísaní novým skopírovaným obsahom. Tak načo čakať? Stiahni teraz!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ GabSoftware
Stránka vydavateľa http://www.gabsoftware.com/
Dátum vydania 2013-06-27
Dátum pridania 2013-06-28
Kategória Vylepšenia pracovnej plochy
Podkategória Softvér schránky
Verzia 1.0
Požiadavky OS Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 53

Comments: