iPubsoft CHM to HTML Converter for Mac

iPubsoft CHM to HTML Converter for Mac 2.1.1

Mac / iPubsoft Studio / 38 / Úplná špecifikácia
Popis

iPubsoft CHM to HTML Converter pre Mac je výkonný a efektívny nástroj na konverziu súborov, ktorý umožňuje všetkým používateľom Mac previesť súbory CHM (Compiled Help Manual) do formátu HTML s nulovou stratou kvality. Tento softvér je navrhnutý špeciálne pre obchodných profesionálov, ktorí potrebujú konvertovať svoje súbory CHM do prístupnejších a upraviteľných formátov.

S iPubsoft CHM to HTML Converter môžete jednoducho upravovať, znovu publikovať alebo extrahovať pôvodné súbory HTML z archívu CHM s voľným časom. Najvýraznejšou vlastnosťou tohto konvertora Mac CHM na HTML je, že vám môže pomôcť previesť dávkové súbory alebo priečinky CHM do HTML naraz, čo vám pomôže ušetriť čas a energiu v každodennom živote.

Čisté a jednoducho navrhnuté rozhranie sa takmer stalo charakteristickou črtou programov iPubsoft. To isté platí aj pre tento softvér – prichádza s vynikajúcim užívateľsky prívetivým rozhraním, ktoré uľahčuje každému. Inštalácia trvá menej ako 10 sekúnd a intuitívne rozhranie vám umožní rýchlo začať bez akýchkoľvek problémov.

Jednou z najlepších funkcií tohto softvéru je jeho operácia drag-and-drop, ktorá vám umožňuje oveľa jednoduchšie importovať súbory. Len niekoľkými kliknutiami môžete vybrať viacero súborov alebo priečinkov a začať ich okamžite prevádzať do formátu HTML.

Ďalšou veľkou výhodou používania iPubsoft CHM to HTML Converter pre Mac je to, že vám umožňuje pohodlnejšie zdieľať konvertované súbory so svojimi priateľmi na sociálnych platformách, ako sú Facebook a Twitter. Môžete ich tiež nahrať na svoj web alebo blog, aby k nim ostatní mali jednoduchý prístup.

Výstupné HTML súbory sú tiež výhodnejšie, ak ich môžu vyhľadávať nástroje ako Google (Googlebot) a Yahoo (Yahoo!Slurp), vďaka čomu ich môžu vyhľadávať používatelia na celom svete. To znamená, že ak niekto hľadá informácie súvisiace s vaším konvertovaným súborom vo vyhľadávačoch Google alebo Yahoo, bude ich môcť ľahko nájsť.

Celkovo je iPubsoft CHM To Html Converter pre Mac vynikajúcou voľbou, ak hľadáte efektívny spôsob konverzie vašich obchodných dokumentov z jedného formátu do druhého bez straty kvality v procese. Jeho ľahko použiteľné rozhranie v kombinácii s jeho výkonnými funkciami z neho robí ideálne riešenie pre každého, kto potrebuje rýchly prístup k svojim dokumentom v rôznych formátoch na svojom počítačovom systéme Mac!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ iPubsoft Studio
Stránka vydavateľa http://www.ipubsoft.com
Dátum vydania 2013-06-21
Dátum pridania 2013-06-21
Kategória Podnikový softvér
Podkategória Kancelárske balíčky
Verzia 2.1.1
Požiadavky OS Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Mac OS X 10.5, Macintosh, Mac OS X 10.4, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.3, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.5 Intel
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 38

Comments:

Najpopulárnejší