JetScanner for iOS

JetScanner for iOS 1.0

iOS / Pixelnetica / 31 / Úplná špecifikácia
Popis

JetScanner pre iOS je výkonný obchodný softvér, ktorý premení váš iPhone na rýchly viacstranový skener dokumentov. S JetScanner môžete jednoducho skenovať a vytvárať malé, jasné a čitateľné štandardné PDF dokumenty z akýchkoľvek fotografií pri veľmi vysokej rýchlosti. Vďaka tomu je ideálnym spoločníkom pre zaneprázdnených používateľov, ktorí potrebujú skenovať a odosielať dôležité dokumenty na cestách.

Či už potrebujete súrne poslať kolegom doklad o výdavkoch, vizitku, prezentáciu alebo akýkoľvek iný dokument, JetScanner ponúka perfektné riešenie vášho problému. Vďaka pokročilým funkciám a intuitívnemu rozhraniu je táto aplikácia navrhnutá tak, aby skenovanie a zdieľanie dokumentov bolo jednoduchšie ako kedykoľvek predtým.

Kľúčové vlastnosti:

1. Rýchle skenovanie: JetScanner používa pokročilé algoritmy, ktoré mu umožňujú rýchlo skenovať viacero strán bez kompromisov v kvalite. To znamená, že môžete okamžite skenovať veľké objemy dokumentov.

2. Vysokokvalitný výstup: Aplikácia automaticky vytvára malé, jasné a čitateľné štandardné PDF dokumenty z akýchkoľvek fotografií pri veľmi vysokej rýchlosti. To zaisťuje, že vaše naskenované dokumenty budú v najvyššej možnej kvalite.

3. Jednoduché zdieľanie: Po naskenovaní dokumentu pomocou JetScanner ho môžete jednoducho zdieľať s ostatnými prostredníctvom e-mailu alebo služieb cloudového úložiska, ako sú Dropbox alebo Disk Google.

4. Technológia OCR: Aplikácia sa dodáva aj s technológiou OCR (Optical Character Recognition), ktorá vám umožňuje konvertovať naskenované obrázky do editovateľných textových súborov, ako sú formáty Word alebo Excel.

5. Prispôsobiteľné nastavenia: Môžete prispôsobiť rôzne nastavenia v rámci aplikácie, ako sú úrovne rozlíšenia a farebné režimy v závislosti od vašich špecifických potrieb.

6. Bezpečné úložisko: Všetky naskenované dokumenty sú bezpečne uložené v samotnej aplikácii, takže sa nemusíte obávať straty dôležitých informácií.

7. Užívateľsky prívetivé rozhranie: Rozhranie je intuitívne a ľahko použiteľné, vďaka čomu je dostupné aj pre tých, ktorí nie sú technicky zdatní.

Výhody:

1) Šetrí čas – JetScanner vďaka svojim schopnostiam rýchleho skenovania šetrí čas tým, že vám umožňuje rýchlo naskenovať viacero strán bez kompromisov v kvalite.

2) Zvyšuje produktivitu – Technológia OCR aplikácie vám umožňuje konvertovať naskenované obrázky na upraviteľné textové súbory, ktoré možno ľahko upravovať a zdieľať s ostatnými. To zvyšuje produktivitu znížením času potrebného na manuálne zadávanie dokumentov.

3) Zlepšuje efektivitu – Prispôsobiteľné nastavenia JetScanneru vám umožňujú prispôsobiť aplikáciu vašim špecifickým potrebám, čím je efektívnejšia a efektívnejšia pri skenovaní a zdieľaní dokumentov.

4) Zvyšuje bezpečnosť – Všetky naskenované dokumenty sú bezpečne uložené v samotnej aplikácii, čím sa zaisťuje, že sa dôležité informácie nestratia alebo neohrozia.

Záver:

Na záver, JetScanner pre iOS je výkonný podnikový softvér, ktorý ponúka rýchly, efektívny a bezpečný spôsob skenovania a zdieľania dokumentov na cestách. Vďaka svojim pokročilým funkciám, ako je technológia OCR, prispôsobiteľné nastavenia a užívateľsky prívetivé rozhranie, je táto aplikácia navrhnutá tak, aby vám uľahčila život tým, že šetrí čas, zvyšuje produktivitu a zvyšuje efektivitu. Tak načo čakať? Stiahnite si JetScanner ešte dnes a zažite jeho výhody na vlastnej koži!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Pixelnetica
Stránka vydavateľa http://www.pixelnetica.com
Dátum vydania 2013-06-20
Dátum pridania 2013-06-12
Kategória Podnikový softvér
Podkategória Softvér na správu dokumentov
Verzia 1.0
Požiadavky OS iOS
Požiadavky None
cena $2.99
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 31

Comments:

Najpopulárnejší