LexoShqip9

LexoShqip9 2.0

Windows / ISA999 / 194 / Úplná špecifikácia
Popis

LexoShqip9: Najlepší nástroj na prevod textu na reč pre albánsky hovoriacich ľudí

Už vás nebaví čítať svoje texty znova a znova, aby ste sa uistili, že v nich nie sú chyby? Bojujete s identifikáciou chýb vo svojom písaní, najmä pokiaľ ide o albánsky jazyk? Ak áno, potom je pre vás LexoShqip9 dokonalým riešením.

LexoShqip9 je výkonný softvér na prevod textu na reč, ktorý číta písmeno po písmene a pomáha vám identifikovať chyby vo vašich slovách alebo textoch. Pomocou tohto programu môžete zadať text a začiarknuť políčko „Prečítať písmeno po písmene“, aby ste počuli každé slovo vyslovené nahlas. Táto funkcia uľahčuje rozpoznanie akýchkoľvek chýb alebo preklepov, ktoré sa mohli prešmyknúť počas procesu úprav.

Ale LexoShqip9 nie je len nástroj na korektúry. Je to tiež vynikajúci softvér na zvýšenie produktivity, ktorý vám môže pomôcť zvýšiť efektivitu a ušetriť čas. Pomocou funkcie prevodu textu na reč môžete počúvať dlhé dokumenty alebo články pri vykonávaní iných úloh, ako je šoférovanie alebo cvičenie. Takto si nemusíte sadnúť a všetko čítať ručne.

Jednou z najlepších vecí na LexoShqip9 je jeho dostupnosť v albánskom aj anglickom jazyku. To znamená, že používatelia, ktorí hovoria ktorýmkoľvek jazykom, môžu využívať jeho funkcie bez toho, aby sa museli obávať problémov s prekladom.

Vlastnosti:

- Funkcia prevodu textu na reč: Číta písmená jedno po druhom

- Dostupné v albánskom aj anglickom jazyku

- Ľahko použiteľné rozhranie

- Kompatibilné s operačným systémom Windows

Výhody:

1) Vylepšená presnosť: S funkciou prevodu textu na reč LexoShqip9 môžu používatelia ľahko identifikovať akékoľvek chyby alebo preklepy, ktoré im unikli počas úprav.

2) Zvýšená produktivita: Používatelia môžu počúvať dlhé dokumenty pri vykonávaní iných úloh, ako je šoférovanie alebo cvičenie.

3) Úspora času: Nie je potrebné manuálne čítanie; nechajte LexoShqip9 urobiť prácu za vás.

4) Viacjazyčná podpora: K dispozícii v albánskom aj anglickom jazyku.

Ako to funguje?

Používanie LexoShqip9 je neuveriteľne jednoduché. Po nainštalovaní do počítača (kompatibilného s operačným systémom Windows) otvorte program a začnite písať text ako zvyčajne. Po dokončení písania začiarknite políčko „Čítať písmeno po písmene“ umiestnené v pravom dolnom rohu obrazovky. Potom sa pohodlne usaďte a softvér vysloví každé slovo nahlas!

Záver:

Na záver, ak hľadáte spoľahlivý nástroj, ktorý vám pomôže zlepšiť presnosť a zároveň ušetrí čas pri úlohách korektúry, potom nehľadajte nič iné ako LexoShqip9! Jeho ľahko použiteľné rozhranie v kombinácii s viacjazyčnou podporou z neho robí ideálnu voľbu pre každého, kto potrebuje pomoc so svojimi schopnosťami písania – či už sú rodenými hovorcami albánskeho jazyka alebo nie!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ ISA999
Stránka vydavateľa http://www.isa999.com
Dátum vydania 2014-05-29
Dátum pridania 2014-05-29
Kategória Softvér na zvýšenie produktivity
Podkategória Softvér na prevod textu na reč
Verzia 2.0
Požiadavky OS Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 194

Comments: