Quick Study - Bible Study Aid For New Literal Translation

Quick Study - Bible Study Aid For New Literal Translation 1.0

Windows / Mark Koops / 14 / Úplná špecifikácia
Popis

Quick Study – Pomôcka na štúdium Biblie pre nový doslovný preklad je vzdelávací softvér navrhnutý tak, aby používateľom pomohol ľahko študovať Bibliu. Tento softvér sa dodáva s kompletnou Bibliou New Literal Translation, čo z neho robí komplexný nástroj pre každého, kto sa chce hlbšie ponoriť do Božieho slova.

Ako čítačka elektronických kníh aj študijná pomôcka ponúka Rýchle štúdium – biblická pomôcka pre nový doslovný preklad množstvo funkcií, vďaka ktorým je štúdium Biblie prístupnejšie a zábavnejšie. Vďaka možnosti fulltextového vyhľadávania môžu používatelia jednoducho nájsť konkrétne pasáže alebo verše v texte. Funkcia kompletnej zhody umožňuje používateľom skúmať súvisiace slová a frázy v celom texte, čím poskytuje hlbšie pochopenie kontextu a významu.

Okrem týchto funkcií obsahuje Rýchle štúdium – biblická pomôcka pre nový doslovný preklad aj tezaurus a slovník. Tieto nástroje poskytujú dodatočnú podporu tým, ktorí si chcú rozšíriť slovnú zásobu alebo lepšie porozumieť zložitým výrazom používaným v biblických textoch.

Jednou z výnimočných funkcií tohto softvéru je jeho užívateľsky prívetivé rozhranie. Dizajn je intuitívny a ľahko použiteľný, vďaka čomu je dostupný pre ľudí všetkých vekových kategórií a úrovní zručností. Či už ste v štúdiu Biblie nováčik, alebo to robíte už roky, Quick Study – Biblická študijná pomôcka pre nový doslovný preklad poskytuje vynikajúci zdroj, ktorý vám umocní skúsenosti.

Ďalšou výhodou používania tohto softvéru je jeho prenosnosť. S rýchlym štúdiom – pomôckou na štúdium Biblie pre nový doslovný preklad nainštalovanou na vašom počítači alebo mobilnom zariadení si môžete vziať štúdium so sebou kamkoľvek pôjdete. Ľahko sa tak zmestí nejaký čas na čítanie počas dochádzania alebo čakania v rade v obchode s potravinami.

Celkovo je Quick Study – Pomôcka na štúdium Biblie pre nový doslovný preklad vynikajúcou voľbou pre každého, kto hľadá komplexný nástroj, ktorý zlepší jeho biblické štúdium. Vďaka svojej škále funkcií a užívateľsky prívetivému rozhraniu poskytuje tento softvér všetko, čo potrebujete na prehĺbenie porozumenia Božieho slova.

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Mark Koops
Stránka vydavateľa http://www.markkoops.com
Dátum vydania 2013-04-28
Dátum pridania 2013-04-28
Kategória Vzdelávací softvér
Podkategória Náboženský softvér
Verzia 1.0
Požiadavky OS Windows 2003, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows 7, Windows XP
Požiadavky Microsoft .NET Framework 4.5
cena $1.99
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 14

Comments: