25 Traveling around best places in the world

25 Traveling around best places in the world

Windows / ITGarant / 82 / Úplná špecifikácia
Popis

Ste cestovateľský nadšenec a hľadáte aplikáciu, ktorá vás vezme na virtuálnu prehliadku najkrajších miest sveta? Nehľadajte viac ako 25 Cestovanie po najlepších miestach sveta! Táto aplikácia je navrhnutá tak, aby vám predstavila niektoré z najúchvatnejších destinácií na Zemi, doplnené o vysokokvalitné fotografie a pohlcujúce zvuky prírody.

S 25 Cestovanie po najlepších miestach na svete budete mať pocit, že ste na každom mieste. Aplikácia obsahuje HD fotografie, ktoré sú optimalizované pre Surface a PC obrazovky, takže môžete vidieť každý detail zblízka. A so živými zvukmi prírody, ktoré hrajú v pozadí, je ľahké si predstaviť, že stojíte uprostred vysokých hôr alebo hľadíte na nedotknutú pláž.

Jednou z výnimočných funkcií 25 Cestovanie po najlepších miestach na svete je interaktívna mapa. Táto mapa vám umožňuje objavovať rôzne regióny a krajiny vlastným tempom a kliknutím na jednotlivé miesta sa o nich dozviete viac. Či už vás zaujímajú staroveké ruiny alebo moderné mestá, táto aplikácia má pre každého niečo.

Čo však skutočne odlišuje 25 Cestovanie po najlepších miestach na svete, je jednoduchosť používania. Rozhranie je jednoduché a intuitívne, čo uľahčuje navigáciu aj začínajúcim používateľom. A ak máte záujem vidieť konkrétne miesto alebo atrakciu, stačí použiť funkciu rýchleho vyhľadávania a okamžite ju nájsť.

Tak načo čakať? Stiahnite si 25 Cestujte po najlepších miestach sveta už dnes a začnite objavovať niektoré z najúžasnejších destinácií, ktoré naša planéta ponúka!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ ITGarant
Stránka vydavateľa
Dátum vydania 2013-04-17
Dátum pridania 2013-04-18
Kategória Cestovanie
Podkategória Zoznamy
Verzia
Požiadavky OS Windows, Windows 8
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 82

Comments: