Strive for Glory for Android

Strive for Glory for Android 1.1.0

Android / 4399 Net Limited / 0 / Úplná špecifikácia
Popis

Strive for Glory: Infinite Battles – napínavá dobrodružná hra pre Android

Ste pripravení vydať sa na vzrušujúce dobrodružstvo v krajine zázrakov menom Hallstatt? Strive for Glory: Infinite Battles je akčnou hrou, ktorá vás vezme na výpravnú cestu, kde budete bojovať proti mocným príšerám a dobývať územia. Táto hra je navrhnutá tak, aby vám poskytla hodiny zábavy a vzrušenia a zároveň spochybnila vaše strategické schopnosti.

Automatický boj a jednoduché ovládanie

Strive for Glory: Infinite Battles ponúka ovládanie jednou rukou, automatický boj a plynulý pohyb. To znamená, že si počas bitiek môžete uvoľniť ruky a užiť si hru bez akýchkoľvek problémov. Či už ste unavení po dlhom dni v práci alebo si chcete len oddýchnuť, táto hra je pre vás ako stvorená.

Slaughter Boss a Power Boost

Hra obsahuje desiatky epických dungeonov, kde na vás čaká vysoká miera poklesu lovu rôznych bossov. Môžete zabiť tieto mocné príšery, aby ste sa dostali o úroveň vyššie a zvýšili silu. Navyše v týchto kobkách na vás čakajú legendárne zbrane a bohatá korisť.

Exkluzívne krídla a výkonné držiaky

Strive for Glory: Infinite Battles ponúka skvelé špeciálne efekty exkluzívnych krídel a výkonných koní, ktoré vám môžu priniesť vizuálnu hostinu. Na tejto fantastickej ceste vás môžu sprevádzať aj desiatky domácich miláčikov a duchov.

Vytvorte alianciu a dobyjte územia

Aliancia je potrebná na dobytie iných území! Spojte sa so svojimi spojencami a bojujte proti ostatným bojovníkom z celého sveta! Vojnový bubon bije; je čas rozhodnúť sa, či zabiť alebo byť zabitý? Byť lovcom alebo korisťou? Kto bude tým vyvoleným, ktorý vyhrá Nekonečné bitky?

Kontaktuj nás:

Ak s čímkoľvek môžeme pomôcť, alebo ak máte nejaké otázky týkajúce sa Strive For Glory: Infinite Battles, neváhajte nás kontaktovať cez Facebook na https://www.facebook.com/Strive-for-Glory-Infinite-Battles- 111464337142343/ alebo nájdite @Strive For Glory: Infinite Battles.

Platené služby:

Upozorňujeme, že Strive For Glory poskytuje platené služby, ako je nákup virtuálnych herných mincí/predmetov. Pri hraní hier odporúčame venovať pozornosť online time managementu, aby ste sa nestali závislými.

Na záver:

Celkovo možno povedať, že Strive For Glory: Infinite Battles je vzrušujúca adventúra, ktorá ponúka režim automatického boja, jednoduchú obsluhu, porážkových bossov a funkcie na zvýšenie sily spolu s exkluzívnymi možnosťami krídel a držiakov, vďaka ktorým je aj vizuálne príťažlivá! Vďaka funkcii spojenectva, ktorá umožňuje hráčom z celého sveta spojiť sa proti svojim nepriateľom, aby dobyli územia - táto aplikácia má všetko, čo hráči potrebujú, keď hľadajú zábavu plnú zábavy!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ 4399 Net Limited
Stránka vydavateľa https://play.google.com/store/apps/developer?id=4399+NET+LIMITED
Dátum vydania 2020-07-26
Dátum pridania 2020-07-26
Kategória Hry
Podkategória Hranie rolí
Verzia 1.1.0
Požiadavky OS Android
Požiadavky Requires Android 4.1 and up
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 0

Comments:

Najpopulárnejší