iPubsoft PDF Splitter for Mac for Mac

iPubsoft PDF Splitter for Mac for Mac 2.1.3

Mac / iPubsoft Studio / 58 / Úplná špecifikácia
Popis

iPubsoft PDF Splitter pre Mac je výkonný a efektívny softvér navrhnutý tak, aby vám pomohol rozdeliť veľké súbory PDF na menšie, lepšie spravovateľné časti. Pomocou tejto aplikácie môžete jednoducho extrahovať konkrétne strany alebo rozsahy strán z dokumentu PDF a vytvárať nové súbory PDF len niekoľkými kliknutiami.

Či už potrebujete rozdeliť veľkú zostavu na menšie časti pre ľahšie čítanie alebo extrahovať konkrétne strany z dokumentu na zdieľanie s kolegami, iPubsoft PDF Splitter pre Mac je dokonalým nástrojom pre túto prácu. Tento softvér ponúka niekoľko kľúčových funkcií, vďaka ktorým sa odlišuje od iných podobných nástrojov na trhu.

Rozdeľte stránky PDF na Macu

Jednou z najužitočnejších funkcií iPubsoft PDF Splitter pre Mac je jeho schopnosť bez akýchkoľvek problémov rozdeliť viacero malých častí PDF z veľkého dokumentu Adobe PDF. To znamená, že aj tie najväčšie dokumenty ľahko rozložíte na lepšie spravovateľné časti, čím si uľahčíte prácu s nimi v iných aplikáciách.

Možnosti rozdelenia PDF

Táto aplikácia podporuje priemerné rozdelenie vášho súboru PDF nastavením intervalov čísel strán, takže môžete jednoducho vytvárať nové dokumenty s každým počtom strán. Môžete tiež rozdeliť určené strany alebo rozsahy strán dokumentu do nových súborov na špecifické použitie. To vám dáva úplnú kontrolu nad tým, ako sú vaše dokumenty rozdelené, a zaisťuje, že každá sekcia obsahuje presne to, čo potrebujete.

Efektívny proces

iPubsoft PDF Splitter pre Mac podporuje, aby bol proces rozdeľovania jednoduchý a rýchly, takže svoje dokumenty môžete okamžite rozdeliť do niekoľkých malých súborov. To skutočne šetrí váš čas, ak potrebujete extrahovať rôzne časti z veľkého súboru na iné použitie.

Intuitívne rozhranie, vysoká rýchlosť spracovania

Jednoduché a užívateľsky prívetivé rozhranie robí tento softvér návykovo jednoduchým na používanie. Každý, kto je v ňom nový, ho môže pochopiť vďaka jeho stručnému rozhraniu, ktoré sa podobá tomu, ktoré nájdete v operačnom systéme MacOS od Apple. Samostatná povaha tohto softvéru znamená, že pred jeho použitím nie je potrebné mať nainštalovaný Adobe Acrobat na vašom počítači.

Záver

Na záver, iPubsoft PDF Splitter pre Mac je vynikajúci nástroj navrhnutý špeciálne pre podnikových používateľov, ktorí často pracujú s veľkými dokumentmi Adobe Acrobat obsahujúcimi viacero stránok alebo sekcií, ktoré chcú rýchlo oddeliť bez akýchkoľvek problémov! Vďaka intuitívnemu rozhraniu v spojení s vysokou rýchlosťou spracovania je rozdelenie aj zložitých správ jednoduchou úlohou!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ iPubsoft Studio
Stránka vydavateľa http://www.ipubsoft.com
Dátum vydania 2013-03-17
Dátum pridania 2013-03-17
Kategória Podnikový softvér
Podkategória Kancelárske balíčky
Verzia 2.1.3
Požiadavky OS Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Mac OS X 10.5, Macintosh, Mac OS X 10.4, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.3, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.5 Intel
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 58

Comments:

Najpopulárnejší