Viscom Store Video Frame to WMV

Viscom Store Video Frame to WMV 1.0

Windows / Viscom Software / 92 / Úplná špecifikácia
Popis

Viscom Store Video Frame to WMV je bezplatný softvérový nástroj, ktorý používateľom umožňuje zachytávať videá pomocou webovej kamery a pridávať nádherné snímky do výstupných súborov. Táto aplikácia je ideálna pre tých, ktorí chcú vytvárať vysokokvalitné videá s ohromujúcim vizuálom.

Pomocou Viscom Store Video Frame to WMV môžu používatelia jednoducho zachytiť zvuk zo svojich reproduktorov alebo mikrofónu, čo uľahčuje pridávanie hlasových záznamov alebo hudby na pozadí. Softvér tiež umožňuje používateľom meniť snímkovú frekvenciu, rozlíšenie a bitovú rýchlosť videí WMV, čo im dáva úplnú kontrolu nad konečným produktom.

Jednou z výnimočných funkcií Viscom Store Video Frame to WMV je jeho výber 190 krásnych snímok, ktoré možno pridať k akémukoľvek videu. Tieto rámy siahajú od jednoduchých okrajov a tvarov až po zložitejšie vzory s kvetmi, zvieratami a inými dekoratívnymi prvkami. Používatelia môžu tieto snímky jednoducho prechádzať a vybrať si tú, ktorá najlepšie zodpovedá téme alebo štýlu ich videa.

Ďalšou skvelou vlastnosťou tohto softvéru je jednoduchosť použitia. Rozhranie je intuitívne a užívateľsky prívetivé, vďaka čomu môžu aj začiatočníci ľahko vytvárať profesionálne vyzerajúce videá. Softvér tiež obsahuje užitočné tipy a návody, ktoré používateľov prevedú každým krokom procesu.

Viscom Store Video Frame to WMV podporuje širokú škálu video formátov vrátane AVI, MPEG-1/2/4, FLV (Flash), MOV (QuickTime), MP4/H264 (iPhone/iPad/Android/Windows Phone 7), MKV (Matroska), OGG Media OGM, RMVB/RM/RAM, VOB, WebM, ASF, WAV, WMA, MP3, AC3, AAC. To znamená, že používatelia môžu jednoducho importovať existujúce videá do softvéru na úpravu alebo vylepšenie.

Celkovo je Viscom Store Video Frame to WMV vynikajúcou voľbou pre každého, kto hľadá výkonný a zároveň ľahko použiteľný nástroj na úpravu videa. Vďaka rozsiahlemu výberu snímok a pokročilým funkciám, ako je zachytávanie zvuku a úprava bitovej rýchlosti, má tento softvér všetko, čo potrebujete na jednoduché vytváranie úžasných videí. Najlepšia časť? Je to úplne zadarmo!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Viscom Software
Stránka vydavateľa
Dátum vydania 2013-03-13
Dátum pridania 2013-03-13
Kategória Komunikácia
Podkategória Softvér pre webové kamery
Verzia 1.0
Požiadavky OS Windows
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 92

Comments: