Daily Family Circus Comic

Daily Family Circus Comic

Windows / Olaf Conijn BV / 24 / Úplná špecifikácia
Popis

Daily Family Circus Comic je zábavný a ľahko použiteľný zábavný softvér, ktorý oživí vaše obľúbené komiksy. Táto jednoduchá aplikácia je určená pre Windows 8 a umožňuje vám listovať, obľubovať a zdieľať komiksy s priateľmi.

Či už ste fanúšikom klasického komiksu Family Circus alebo len hľadáte nejakú odľahčenú zábavu, Daily Family Circus Comic má pre každého niečo. Tento softvér so svojím užívateľsky prívetivým rozhraním a intuitívnym dizajnom uľahčuje prezeranie vašich obľúbených komiksov a ich zdieľanie s ostatnými.

Jednou z najlepších vecí na Daily Family Circus Comic je jeho jednoduchosť. Na rozdiel od iného zábavného softvéru, ktorý môže byť ohromujúci alebo sa v ňom ťažko orientuje, je táto aplikácia jednoduchá a ľahko sa používa. Stránky môžete rýchlo listovať pomocou klávesov so šípkami alebo potiahnutím prstom po zariadení s dotykovou obrazovkou.

Okrem prehliadania komiksov vám Daily Family Circus Comic tiež umožňuje označiť svoje obľúbené, aby ste ich neskôr mohli ľahko nájsť. Táto funkcia je užitočná najmä vtedy, ak máte viacero komiksov, ktoré radi pravidelne čítate.

Ďalšou skvelou funkciou Daily Family Circus Comic sú možnosti zdieľania. Svoje obľúbené komiksy môžete jednoducho zdieľať s priateľmi prostredníctvom e-mailu alebo platforiem sociálnych médií, ako je Facebook alebo Twitter. Vďaka tomu je ľahké šíriť radosť z čítania týchto klasických komiksov s ostatnými, ktorí ich možno ešte neobjavili.

Celkovo je Daily Family Circus Comic vynikajúcou voľbou pre každého, kto hľadá jednoduchý a zároveň zábavný spôsob čítania svojich obľúbených komiksov na svojom zariadení so systémom Windows 8. Jeho užívateľsky prívetivé rozhranie, intuitívny dizajn a možnosti zdieľania z neho robia ideálnu voľbu pre bežných čitateľov aj zarytých fanúšikov.

Tak načo čakať? Stiahnite si Daily Family Circus Comic ešte dnes a začnite si užívať všetku zábavu, ktorú tento fantastický zábavný softvér ponúka!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Olaf Conijn BV
Stránka vydavateľa
Dátum vydania 2013-02-19
Dátum pridania 2013-02-19
Kategória Zábavný softvér
Podkategória Softvér pre humor
Verzia
Požiadavky OS Windows, Windows 8
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 24

Comments: