Calculator Metro Style for Windows 8

Calculator Metro Style for Windows 8

Windows / Wortell / 83 / Úplná špecifikácia
Popis

Kalkulačka Metro Style pre Windows 8 je výkonný softvér na zvýšenie produktivity, ktorý vám umožňuje jednoducho vykonávať zložité výpočty. Či už ste študent, inžinier alebo obchodník, tento softvér je navrhnutý tak, aby vám pomohol rýchlo a efektívne vyriešiť matematické problémy.

Jednou z výnimočných funkcií Calculator Metro Style pre Windows 8 je jej elegantné a moderné používateľské rozhranie. Dizajn v štýle metra poskytuje elegantný vzhľad, ktorý skvele funguje na dotykových obrazovkách, ako aj na bežných počítačoch. Rozhranie je intuitívne a ľahko použiteľné, vďaka čomu je dostupné pre používateľov všetkých úrovní zručností.

Ak chcete začať používať štýl Calculator Metro Style pre Windows 8, jednoducho zadajte výraz, ktorý chcete vyhodnotiť, do kalkulačky a stlačte tlačidlo rovná sa. Softvér okamžite vypočíta výsledok a zobrazí ho na obrazovke. Môžete vykonávať základné aritmetické operácie, ako je sčítanie, odčítanie, násobenie a delenie, ako aj pokročilejšie funkcie, ako je trigonometria a logaritmy.

Okrem výkonných možností výpočtu obsahuje Calculator Metro Style pre Windows 8 aj množstvo užitočných funkcií, vďaka ktorým je nepostrádateľným nástrojom pre každého, kto potrebuje pravidelne pracovať s číslami. Napríklad:

- Pamäťové funkcie: Hodnoty môžete uložiť do pamäte, aby ste ich mohli neskôr v prípade potreby vyvolať.

- Protokol histórie: Softvér sleduje vaše predchádzajúce výpočty, takže sa k nim v prípade potreby môžete jednoducho vrátiť.

- Prispôsobiteľné nastavenia: Môžete upraviť rôzne nastavenia, ako sú desatinné miesta a jednotky uhla podľa vašich preferencií.

- Klávesové skratky: Ak uprednostňujete používanie klávesových skratiek namiesto klikania na tlačidlá myšou alebo zariadením s dotykovou obrazovkou, táto funkcia sa vám bude hodiť.

Celkovo je Calculator Metro Style pre Windows 8 vynikajúcou voľbou pre každého, kto potrebuje spoľahlivú aplikáciu kalkulačky, ktorá sa ľahko používa a zároveň obsahuje pokročilé funkcie. Či už pracujete na zložitých rovniciach alebo len potrebujete rýchly spôsob, ako sčítať nejaké čísla, tento softvér vám pomôže!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Wortell
Stránka vydavateľa
Dátum vydania 2013-01-08
Dátum pridania 2013-01-09
Kategória Softvér na zvýšenie produktivity
Podkategória Kalkulačky
Verzia
Požiadavky OS Windows, Windows 8
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 83

Comments: