Conde Nast Collection

Conde Nast Collection

Windows / Conde Nast / 46 / Úplná špecifikácia
Popis

Conde Nast Collection je nevyhnutný zábavný softvér pre každého, kto oceňuje umenie, kultúru a štýl. Tento softvér otvára dvere k pokladnici umeleckých diel, ktoré definujú generácie a obsahuje tisíce historických ilustrácií, fotografií, karikatúr a obálok časopisov výlučne z časopisov Vogue, Vanity Fair, The New Yorker, Gourmet, Glamour a ďalších legendárnych časopisov.

So softvérom Conde Nast Collection na dosah ruky si môžete prezerať rozsiahlu zbierku umeleckých diel, ktorá zahŕňa desaťročia. Či už hľadáte ikonickú módnu fotografiu alebo klasické kreslené filmy z časopisu The New Yorker – tento softvér má všetko. Môžete jednoducho vyhľadávať podľa kategórie alebo kľúčového slova, aby ste našli presne to, čo hľadáte.

Jednou z najlepších vecí na kolekcii Conde Nast je to, že si môžete kúpiť akýkoľvek kúsok priamo z aplikácie ako výtvarnú potlač od nášho partnera Art.com. To znamená, že vaše obľúbené kúsky si môžete nechať doručiť až k vašim dverám len niekoľkými kliknutiami. Nikdy nebolo jednoduchšie vyzdobiť svoj domov úžasnými umeleckými dielami z niektorých z najznámejších časopisov v histórii.

Zdieľanie odkazov na vaše obľúbené kúsky s priateľmi tiež nebolo nikdy jednoduchšie! Jediným kliknutím môžete zdieľať odkazy prostredníctvom e-mailu alebo platforiem sociálnych médií, ako sú Facebook a Twitter. Vďaka tomu je ľahké predviesť svoj dokonalý umelecký vkus s ostatnými.

Ďalšou skvelou vlastnosťou tohto zábavného softvéru je, že umožňuje používateľom vytvárať si vlastné zbierky v rámci aplikácie. Všetky svoje obľúbené kúsky si môžete jednoducho uložiť na jedno miesto, aby ste ich neskôr ľahko našli. Či už chcete inšpiráciu na zdobenie miestnosti alebo jednoducho chcete niečo krásne na pohľad – mať prístup ku všetkým týmto úžasným obrázkom na jednom mieste je skutočne na nezaplatenie.

Kolekcia Conde Nast sa neustále vyvíja, čo znamená, že vždy bude pravidelne pribúdať nový obsah, takže používateľom nikdy nedôjdu možnosti pri hľadaní nových umeleckých diel. S takouto rozsiahlou zbierkou dostupnou na dosah ruky - používatelia sa budú môcť kreatívne vyjadriť pomocou niektorých z najväčších snímok, aké boli kedy vytvorené.

Na záver – ak ste niekto, kto miluje umenie a kultúru, tento zábavný softvér by určite mal byť na vašom radare! Vďaka obrovskému výberu historických ilustrácií, fotografií, karikatúr a obálok časopisov výhradne z časopisov Vogue, Vanity Fair, The New Yorker, Gourmet, Glamour a ďalších legendárnych časopisov – je tu niečo pre každého! Tak načo čakať? Stiahnite si teraz a začnite objavovať ešte dnes!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Conde Nast
Stránka vydavateľa http://www.condenast.com/
Dátum vydania 2012-12-04
Dátum pridania 2012-12-05
Kategória Zábavný softvér
Podkategória Softvér pre životný štýl
Verzia
Požiadavky OS Windows, Windows 8
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 46

Comments: