iPubsoft PDF to PNG Converter for Mac for Mac

iPubsoft PDF to PNG Converter for Mac for Mac 2.1.2

Mac / iPubsoft Studio / 72 / Úplná špecifikácia
Popis

iPubsoft PDF to PNG Converter pre Mac je výkonný a multifunkčný program, ktorý dokáže nielen konvertovať súbory z PDF do PNG, ale aj zmeniť Adobe PDF na takmer všetky populárne obrazové formáty, ako sú TIFF, JPEG/JPG, GIF, BMP. Tento softvér je navrhnutý špeciálne pre používateľov počítačov Mac, ktorí potrebujú efektívny a spoľahlivý nástroj na konverziu svojich dokumentov PDF na obrázky vysokej kvality.

S iPubsoft PDF to PNG Converter pre Mac môžete jednoducho previesť ľubovoľné stránky alebo niekoľko stránok vašich PDF dokumentov úplne do PNG. Funkcia čiastočnej konverzie vám umožňuje vybrať konkrétne stránky na konverziu. To znamená, že si môžete vybrať, ktoré strany dokumentu chcete previesť na obrázky a ktoré chcete ponechať ako text.

Niekedy môžete mať viacero dokumentov PDF, ktoré je potrebné previesť. V tomto prípade vám veľmi pomôže funkcia dávkovej konverzie. Pomocou tejto výkonnej funkcie stačí naraz importovať a zmeniť tieto súbory PDF na formáty PNG. To šetrí čas a námahu tým, že umožňuje používateľom konvertovať viacero súborov súčasne.

Intuitívne a užívateľsky prívetivé rozhranie iPubsoft PDF to PNG Converter pre Mac uľahčuje začiatočníkom aj expertom. Na to, aby ste ho mohli efektívne používať, nie sú potrebné žiadne profesionálne zručnosti ani technické znalosti. A čo viac, všetky pôvodné rozloženia zdrojového súboru budú uložené bez straty počas procesu konverzie.

Tento softvér je nezávislý program, čo znamená, že na správne fungovanie na vašom počítačovom systéme nevyžaduje ďalšie programy ani doplnky. Vstavaná čítačka PDF v programe umožňuje zobraziť náhľad importovaných dokumentov pred ich konverziou na obrázky. Stačí kliknúť na tlačidlá so šípkou doľava alebo doprava na klávesnici, aby ste si postupne zobrazili každú stránku dokumentu.

Celkovo je iPubsoft PDF to PNG Converter pre Mac vysoko efektívny nástroj, ktorý používateľom poskytuje rýchly a spoľahlivý spôsob konvertovania ich súborov Adobe Acrobat na vysokokvalitné obrázky rýchlo a jednoducho bez straty akýchkoľvek údajov počas procesu.

Kľúčové vlastnosti:

1) Konvertujte súbory Adobe Acrobat: So softvérovým riešením iPubsoft -PDF-to-PNG-Converter-for-Mac- môžu používatelia jednoducho konvertovať svoje súbory Adobe Acrobat na vysokokvalitné obrázky rýchlo a efektívne.

2) Viac formátov obrázkov: Používatelia môžu nielen exportovať svoj súbor ako. png, ale aj iné populárne obrazové formáty ako TIFF, JPEG/JPG, GIF, BMP atď.

3) Funkcia čiastočnej konverzie: Používatelia si môžu vybrať konkrétne stránky vo svojom dokumente, ktoré chcú konvertovať, namiesto toho, aby nechali konvertovať celý dokument

4) Funkcia dávkovej konverzie: Používatelia môžu importovať viacero súborov PDF naraz a nechať ich všetky exportovať ako png súčasne

5) Užívateľsky prívetivé rozhranie: Intuitívny dizajn umožňuje aj začínajúcim používateľom počítačov ľahko prechádzať aplikáciou

6) Nezávislý program: Nevyžadujú sa žiadne ďalšie programy; Vstavaná čítačka PDF umožňuje náhľad pred exportom

Úplná špecifikácia
Vydavateľ iPubsoft Studio
Stránka vydavateľa http://www.ipubsoft.com
Dátum vydania 2012-12-02
Dátum pridania 2012-12-02
Kategória Podnikový softvér
Podkategória Kancelárske balíčky
Verzia 2.1.2
Požiadavky OS Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Mac OS X 10.5, Macintosh, Mac OS X 10.4, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.3, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.5 Intel
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 72

Comments:

Najpopulárnejší