iPubsoft PDF to Word Converter for Mac

iPubsoft PDF to Word Converter for Mac 2.1.0

Mac / iPubsoft Studio / 135 / Úplná špecifikácia
Popis

iPubsoft PDF to Word Converter pre Mac je výkonný softvér, ktorý vám umožňuje konvertovať súbory Adobe PDF do formátu „.docx“ kompatibilného s Microsoft Word. Tento softvér je navrhnutý špeciálne pre používateľov počítačov Mac, ktorí potrebujú efektívny a spoľahlivý nástroj na konverziu svojich dokumentov PDF na upraviteľné súbory programu Word.

S iPubsoft PDF to Word Converter môžete jednoducho a bezchybne presunúť všetok obsah vášho PDF dokumentu do Microsoft Wordu. Môžete si jednoducho objednať poradie prevodu a pridať alebo odstrániť súbory Adobe PDF jednoduchým kliknutím. Softvér úplne zachová pôvodné súbory, čím zaistí, že bez ohľadu na text a obrázok alebo rozloženie, formátovanie, hypertextové odkazy, tabuľky a grafiku v Adobe PDF sa zachovajú presne bez chyby.

Zjednodušený proces prevodu iPubsoft PDF to Word Converter uľahčuje používateľom s akoukoľvek úrovňou technických znalostí. Dávková konverzia a konverzia oddielov vám umožňuje vybrať si, či chcete importovať celé súbory PDF naraz alebo flexibilne definovať konkrétny rozsah strán na konverziu. Táto funkcia výrazne šetrí čas, pretože eliminuje potrebu manuálneho zadávania údajov.

Tento prevodník bol vytvorený pomocou pokročilej technológie, ktorá zjednodušuje proces pri zachovaní vysokokvalitných výstupných výsledkov. Je ideálny pre podniky, ktoré hľadajú efektívny spôsob konverzie svojich dôležitých dokumentov z jedného formátu do druhého bez straty akýchkoľvek informácií v tomto procese.

Kľúčové vlastnosti:

1) Preveďte súbory Adobe PDF do formátu „.docx“ kompatibilného s aplikáciou Microsoft Word

2) Úplne zachovajte pôvodné súbory

3) Zjednodušený proces konverzie

4) Dostupné možnosti dávkovej konverzie a konverzie oddielov

5) Vytvorené pokročilou technológiou pre vysokokvalitné výstupné výsledky

6) Ľahko použiteľné rozhranie pre používateľov všetkých úrovní technickej odbornosti

7) Výrazne šetrí čas odstránením manuálneho zadávania údajov

Výhody:

1) Efektívny a spoľahlivý nástroj na konverziu dôležitých dokumentov z jedného formátu do druhého bez straty akýchkoľvek informácií v procese.

2) Výrazne šetrí čas odstránením manuálneho zadávania údajov.

3) Zjednodušený proces konverzie uľahčuje používateľom s akoukoľvek úrovňou technickej odbornosti efektívne používanie softvéru.

Záver:

iPubsoft Pdf to Word Converter je vynikajúci nástroj, ktorý poskytuje podnikom efektívny spôsob konverzie ich dôležitých dokumentov z jedného formátu do druhého bez straty akýchkoľvek informácií v tomto procese. Jeho zjednodušený proces konverzie uľahčuje používateľom s akoukoľvek úrovňou technickej odbornosti, zatiaľ čo jeho pokročilá technológia zaisťuje zakaždým vysokokvalitné výstupné výsledky!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ iPubsoft Studio
Stránka vydavateľa http://www.ipubsoft.com
Dátum vydania 2012-11-27
Dátum pridania 2012-11-27
Kategória Podnikový softvér
Podkategória Kancelárske balíčky
Verzia 2.1.0
Požiadavky OS Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.5, Macintosh, Mac OS X 10.4, Mac OS X 10.3, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.5 Intel
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 135

Comments:

Najpopulárnejší