Quick Accent

Quick Accent 1.0

Windows / Dwmkerr.com / 89 / Úplná špecifikácia
Popis

Rýchly prízvuk: Najlepší nástroj na jednoduché písanie s diakritikou

Ste unavení z toho, že sa snažíte zapamätať si alternatívne kódy pre diakritiku alebo symbol eura? Stáva sa vám, že neustále googlite a kopírujete a vkladáte symboly do svojich e-mailov? Ak áno, Quick Accent je riešenie, ktoré ste hľadali.

Ako človek, ktorý žije a pracuje v Belgicku, viem z prvej ruky, aké frustrujúce môže byť písanie vo francúzštine bez ľahkého prístupu k akcentom. Preto som vytvoril Quick Accent – ​​výkonný nástroj, ktorý uľahčuje písanie znakov s diakritikou.

Vďaka diskrétnemu spusteniu funkcie Quick Accent v systémovej lište budete mať okamžitý prístup ku všetkým najbežnejšie používaným symbolom pomocou niekoľkých stlačení klávesov. Či už potrebujete prízvukový hrob, prízvuk aigu alebo akúkoľvek inú špeciálnu postavu, Quick Accent vám pomôže.

Prispôsobiteľné menu pre jednoduchý prístup

Jednou z najlepších vecí na Quick Accent je jeho prispôsobiteľné menu. Akcenty môžete jednoducho pridať alebo odstrániť podľa svojich špecifických potrieb. To znamená, že ak existujú určité akcenty, ktoré používate častejšie ako iné, môžete ich v rámci ponuky uprednostniť a získať tak ešte rýchlejší prístup.

Ak chcete otvoriť ponuku, jednoducho kliknite na ikonu Quick Accent na paneli úloh alebo použite klávesovú skratku Windows + Q. Odtiaľ si vyberte prízvuk, ktorý potrebujete, a jedným kliknutím sa skopíruje priamo na vašu klávesnicu.

Efektívny a užívateľsky prívetivý dizajn

Quick Accent bol navrhnutý s ohľadom na efektivitu a jednoduchosť použitia. Program beží potichu v systémovej lište, kým to nebude potrebné – čo znamená, že nespomalí váš počítač ani nebude prekážať iným programom spusteným v rovnakom čase.

Používateľské rozhranie je tiež neuveriteľne intuitívne – aj keď nie ste príliš technicky zdatní. Len niekoľkými kliknutiami na tlačidlo si každý môže v priebehu niekoľkých sekúnd prispôsobiť svoj vlastný zoznam často používaných akcentov.

Kompatibilita naprieč viacerými platformami

Či už používate Windows 10 alebo staršiu verziu Windowsu, ako je XP alebo Vista – Quick Accent je plne kompatibilný na viacerých platformách. To znamená, že bez ohľadu na to, aké zariadenie alebo operačný systém používate – pokiaľ je na ňom spustený systém Windows – Quick Accent bude fungovať hladko a bez akýchkoľvek problémov.

Záver: Rozlúčte sa navždy s frustrujúcim písaním s diakritikou!

Na záver, ak písanie znakov s diakritikou bolo pre vás niekedy zdrojom frustrácie, potom nehľadajte nič iné ako QuickAccent! Vďaka prispôsobiteľným možnostiam ponuky a užívateľsky prívetivému dizajnu - tento softvér uľahčuje písanie špeciálnych znakov! Tak načo čakať? Stiahnite si ešte dnes z našej webovej stránky!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Dwmkerr.com
Stránka vydavateľa http://www.dwmkerr.com
Dátum vydania 2012-11-22
Dátum pridania 2012-11-22
Kategória Cestovanie
Podkategória Jazyk a prekladatelia
Verzia 1.0
Požiadavky OS Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 89

Comments: