Same Office

Same Office 1.0

Windows / As Yazilim / 76 / Úplná špecifikácia
Popis

Rovnaká kancelária: Ultimate Chat Program pre lokálne siete

Už vás nebaví používať zložité chatovacie programy, ktoré vyžadujú veľa nastavení a konfigurácie? Chcete jednoduchý a ľahko použiteľný chatovací program, ktorý vám umožní okamžite komunikovať s ostatnými vo vašej lokálnej sieti? Ak áno, Same Office je pre vás dokonalým riešením.

Same Office je jednoduchý chatovací program, ktorý automaticky zisťuje ďalšie počítače s rovnakým programom vo vašej lokálnej sieti. So službou Same Office môžete jednoducho komunikovať s rodinnými príslušníkmi alebo spolupracovníkmi bez toho, aby ste museli absolvovať zložité nastavovacie postupy.

Ako funguje rovnaká kancelária?

Používanie aplikácie Same Office je neuveriteľne jednoduché. Všetko, čo musíte urobiť, je nainštalovať program na každý počítač vo vašej lokálnej sieti. Po inštalácii program automaticky rozpozná ďalšie počítače s rovnakým softvérom.

Ak chcete začať s niekým četovať, jednoducho vyberte jeho meno zo zoznamu dostupných používateľov a začnite písať správu. Súbory môžete odosielať aj presunutím myšou do okna rozhovoru.

Prečo si vybrať rovnakú kanceláriu?

Existuje mnoho dôvodov, prečo je Same Office vynikajúcou voľbou pre každého, kto hľadá jednoduchý a efektívny chatovací program:

1. Jednoduché nastavenie: Na rozdiel od iných chatovacích programov, ktoré vyžadujú zložité konfigurácie, Same Office nevyžaduje žiadne nastavenie. Jednoducho ho nainštalujte na každý počítač vo vašej lokálnej sieti a môžete začať.

2. Okamžitá komunikácia: So službou Same Office nie je potrebné čakať na e-maily alebo telefonáty – komunikácia prebieha okamžite.

3. Zdieľanie súborov: Potrebujete s niekým rýchlo zdieľať súbory? Žiadny problém – jednoducho ich presuňte myšou do okna rozhovoru.

4. Nízka hmotnosť: Na rozdiel od iných nadupaných softvérových programov, ktoré spomaľujú váš počítač, je Same Office ľahký a neovplyvňuje výkon systému.

5. Bezplatné aktualizácie: Neustále vylepšujeme náš softvér na základe spätnej väzby od používateľov – všetky aktualizácie sú bezplatné!

Kto môže mať prospech z používania rovnakej kancelárie?

Rovnakú kanceláriu môže využívať každý, kto potrebuje okamžitú komunikáciu v rámci svojej lokálnej siete:

1) Rodiny, ktoré chcú jednoduchý spôsob, ako zostať v spojení doma.

2) Malé podniky, ktoré potrebujú rýchlu komunikáciu medzi zamestnancami.

3) Školy alebo univerzity, kde študenti potrebujú efektívny spôsob vzájomnej komunikácie.

4) Akákoľvek organizácia, kde ľudia úzko spolupracujú, ale nemajú prístup k e-mailovým alebo telefónnym systémom

Záver

Ak hľadáte jednoduchý, ale efektívny spôsob komunikácie v rámci vašej lokálnej siete, potom nehľadajte nič iné ako Same office! Vďaka jednoduchému procesu nastavenia, možnostiam odosielania okamžitých správ, funkciám zdieľania súborov a bezplatným aktualizáciám – je ideálny pre rodiny alebo malé podniky! Vyskúšajte to ešte dnes!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ As Yazilim
Stránka vydavateľa http://asyazilim.com.tr
Dátum vydania 2012-11-21
Dátum pridania 2012-11-21
Kategória Komunikácia
Podkategória Chat
Verzia 1.0
Požiadavky OS Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 76

Comments: