Clients' Book

Clients' Book 2.1

Windows / Oxygen-site / 118 / Úplná špecifikácia
Popis

Clients' Book je výkonný softvér na zvýšenie produktivity, ktorý vám pomôže spravovať informácie o vašich klientoch a kontaktoch v bezplatnej a jednoducho použiteľnej aplikácii. Pomocou Clients' Book môžete jednoducho prehľadávať svojich klientov a zoznamy kontaktov pred pridaním nového klienta, ukladať kontakty pre každého klienta a každý kontakt môže mať toľko telefónnych alebo e-mailových adries.

Jednou z najlepších vlastností Klientskej knihy je, že záznamy sa ukladajú automaticky pri ich vytváraní. To znamená, že sa nemusíte obávať straty dôležitých informácií v prípade zlyhania počítača alebo neočakávaného výpadku prúdu.

Ďalšou skvelou vlastnosťou Klientskej knihy je možnosť vytvárať a prezerať si správy o klientoch zadaním kontaktu na klienta, dátumu diskusie, samotnej diskusie a dátumu sledovania. To vám uľahčuje sledovanie všetkých vašich interakcií s každým jednotlivým klientom.

Klientska kniha vám tiež umožňuje bezpečne zlúčiť klientov a kontakty v prípadoch, kedy môže dochádzať k opakovaniu. Všetky údaje budú presunuté z jedného záznamu do druhého bez akejkoľvek straty alebo duplikácie.

Celkovo je Clients' Book nevyhnutným nástrojom pre každého, kto potrebuje efektívne riadiť svojich klientov a kontakty. Či už prevádzkujete malú firmu, alebo len potrebujete pomoc so sledovaním všetkých vašich osobných kontaktov, tento softvér má všetko, čo potrebujete, aby ste zostali organizovaní a nad vecou.

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Oxygen-site
Stránka vydavateľa
Dátum vydania 2012-12-06
Dátum pridania 2012-12-07
Kategória Softvér na zvýšenie produktivity
Podkategória Softvér na správu kontaktov
Verzia 2.1
Požiadavky OS Windows, Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 118

Comments: