DOC File Import Plug-In for Personal Knowbase

DOC File Import Plug-In for Personal Knowbase 1.0

Windows / Bitsmith Software / 70 / Úplná špecifikácia
Popis

Ak hľadáte spôsob, ako importovať súbory DOC do Personal Knowbase, doplnok DOC File Import Plug-In je dokonalým riešením. Tento nástroj pridáva obmedzenú podporu pre import súborov DOC, vďaka čomu je začlenenie dokumentov programu Word do systému správy znalostí jednoduchšie ako kedykoľvek predtým.

Pomocou tohto doplnku môžete rýchlo a jednoducho importovať súbory DOC do Osobnej databázy znalostí. Či už pracujete s výskumnými poznámkami, projektovými plánmi alebo akýmkoľvek iným typom dokumentu, tento nástroj uľahčuje zhromažďovanie všetkých informácií na jednom mieste.

Jedna vec, ktorú treba mať na pamäti pri používaní doplnku DOC File Import Plug-In, je, že niektoré pokročilé formátovanie Wordu sa môže počas procesu importu stratiť. Pre väčšinu používateľov to však nebude významný problém a výhody jednoduchého prístupu k ich dokumentom v rámci Personal Knowbase prevážia akékoľvek menšie problémy s formátovaním.

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte jednoduchý spôsob, ako integrovať dokumenty programu Word do Osobnej databázy znalostí bez toho, aby ste museli ručne kopírovať a prilepovať každý jednotlivý súbor, doplnok DOC File Import Plug-In určite stojí za zváženie. Vďaka svojmu jednoduchému rozhraniu a výkonnej funkcionalite sa určite stane základným nástrojom vo vašom arzenáli správy znalostí.

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Bitsmith Software
Stránka vydavateľa http://www.bitsmithsoft.com/
Dátum vydania 2012-11-13
Dátum pridania 2012-11-14
Kategória Obslužné programy a operačné systémy
Podkategória Applety a doplnky
Verzia 1.0
Požiadavky OS Windows, Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Požiadavky Personal Knowbase and Microsoft Word
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 70

Comments: