Edu Search

Edu Search 1.0 beta

Windows / Akshay Nagpal / 264 / Úplná špecifikácia
Popis

Edu Search je výkonný vzdelávací softvér, ktorý používateľom umožňuje jednoducho vyhľadávať vzdelávacie videá. Tento nástroj je úplne zadarmo a vždy bude zadarmo, vďaka čomu bude prístupný každému, kto sa chce naučiť niečo nové. Edu Search so svojím užívateľsky prívetivým rozhraním a pokročilým vyhľadávacím nástrojom uľahčuje používateľom rýchlo a efektívne nájsť informácie, ktoré potrebujú.

Jednou z kľúčových funkcií Edu Search je rozsiahla databáza dôveryhodných a dôveryhodných webových stránok. Vyhľadávač indexoval mnoho webových stránok, ktoré sú známe svojim vysokokvalitným vzdelávacím obsahom, čím zaisťuje, že používatelia môžu dôverovať informáciám, ktoré nájdu prostredníctvom tohto nástroja. Či už ste študent, ktorý hľadá zdroje na pomoc pri štúdiu, alebo učiteľ, ktorý hľadá materiály na použitie vo svojej triede, Edu Search má všetko, čo potrebujete.

Ďalšou skvelou vlastnosťou Edu Search je jeho schopnosť filtrovať výsledky na základe špecifických kritérií. Používatelia môžu svoje vyhľadávanie spresniť podľa predmetu, úrovne ročníka, jazyka a ďalších, vďaka čomu ľahko nájdu presne to, čo hľadajú. Táto funkcia je užitočná najmä pre pedagógov, ktorí potrebujú nájsť zdroje prispôsobené špeciálne potrebám ich študentov.

Okrem výkonných možností vyhľadávania ponúka Edu Search aj celý rad ďalších nástrojov navrhnutých špeciálne pre pedagógov. K dispozícii sú napríklad nástroje, ktoré umožňujú učiteľom vytvárať vlastné plány hodín na základe materiálov, ktoré nájdu prostredníctvom tohto softvéru. K dispozícii sú aj nástroje, ktoré umožňujú študentom spolupracovať na projektoch v reálnom čase.

Celkovo je Edu Search neuveriteľne užitočný nástroj pre každého, kto chce prístup k vysokokvalitnému vzdelávaciemu obsahu online. Jeho rozsiahla databáza dôveryhodných webových stránok v kombinácii s pokročilými možnosťami vyhľadávania z neho robí jednu z najlepších možností, ktoré sú dnes k dispozícii. A keďže je úplne zadarmo a vždy bude zadarmo, nie je dôvod to neskúsiť!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Akshay Nagpal
Stránka vydavateľa http://akshaynagpal.com/
Dátum vydania 2012-11-01
Dátum pridania 2012-11-01
Kategória Vzdelávací softvér
Podkategória Študentské nástroje
Verzia 1.0 beta
Požiadavky OS Windows, Windows XP, Windows 7, Windows 8
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 264

Comments: