Flip Creator for Office

Flip Creator for Office 2.0

Windows / Flip Creator / 42 / Úplná špecifikácia
Popis

Flip Creator for Office je výkonný a všestranný softvér, ktorý vám umožní premeniť všetky súbory kancelárskeho formátu na úžasné preklápacie knihy len v troch jednoduchých krokoch. Pomocou tohto softvéru môžete jednoducho previesť svoje dokumenty Word, Excel, PowerPoint a PDF na interaktívne a pútavé knihy, ktoré sú ideálne na distribúciu online alebo offline.

Či už chcete vytvoriť digitálnu brožúru, e-knihu alebo katalóg produktov, Flip Creator for Office má všetko, čo potrebujete na to, aby ste svoje nápady priviedli k životu. Tento multifunkčný softvér je navrhnutý s ohľadom na užívateľskú prívetivosť a ponúka širokú škálu funkcií, ktoré uľahčujú prispôsobenie vašej flipovej knihy podľa vašich preferencií.

Jednou z kľúčových výhod používania Flip Creator for Office je jeho schopnosť zachovať všetky obrázky, textový obsah, záložky a odkazy pôvodného dokumentu Office na liste knihy. To znamená, že sa nemusíte obávať straty dôležitých informácií počas procesu konverzie.

Ďalšou skvelou vlastnosťou tohto softvéru je jeho flexibilita, pokiaľ ide o výstupné formáty. Môžete si vybrať z výstupných formátov online alebo offline v závislosti od toho, ako chcete zdieľať svoju knihu s listovaním stránok. Ak dávate prednosť online distribúcii, jednoducho nahrajte svoju flip knihu na webovú stránku alebo platformu sociálnych médií, ako je Facebook alebo Twitter. Prípadne, ak uprednostňujete offline spôsoby distribúcie, ako sú disky CD-ROM alebo jednotky USB, Flip Creator pre Office vám pomôže!

Okrem svojej pôsobivej funkčnosti a jednoduchosti používania uvedených vyššie; Flip Creator for Office tiež ponúka niekoľko možností prispôsobenia, ktoré používateľom umožňujú úplnú kontrolu nad vzhľadom ich konečného produktu vrátane farebných schém a tém pozadia; štýly a veľkosti písma; možnosti umiestnenia a veľkosti obrázkov atď., vďaka čomu môžu aj začínajúci používatelia ľahko vytvárať profesionálne vyzerajúce publikácie.

Total Flip Creator pre Office je vynikajúcou voľbou, ak hľadáte cenovo dostupné, ale výkonné softvérové ​​riešenie pre grafický dizajn, ktoré vám môže pomôcť posunúť vaše obchodné marketingové materiály (alebo osobné projekty) na ďalšiu úroveň!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Flip Creator
Stránka vydavateľa http://www.flip-creator.com
Dátum vydania 2012-10-23
Dátum pridania 2012-10-22
Kategória Softvér pre grafický dizajn
Podkategória Flash softvér
Verzia 2.0
Požiadavky OS Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 42

Comments: