Lectisoft Lincalc Portable

Lectisoft Lincalc Portable 1.0

Windows / Lectisoft / 66 / Úplná špecifikácia
Popis

Lectisoft Lincalc Portable je výkonná konzolová kalkulačka určená na vyhodnocovanie algebraických, logaritmických a trigonometrických rovníc. Poskytuje rýchle a jednoduché rozhranie na jednoduché vykonávanie zložitých výpočtov. Či už ste študent, inžinier alebo vedec, Lincalc je dokonalý nástroj pre všetky vaše matematické potreby.

Analyzátor Lincalc je založený na motore muParser, ktorý vždy zaisťuje presné a spoľahlivé výsledky. Podporuje užívateľom definované premenné, ktoré možno použiť v rovniciach spolu s logickými operátormi pre podmienky. Softvér ponúka aj širokú škálu matematických funkcií, ktoré možno použiť pri výpočtoch.

Jednou z unikátnych vlastností Lincalcu je jeho schopnosť ukladať každý vykonaný výpočet do výsledkovej premennej (Ans1, Ans2..), na ktorú možno odkazovať v budúcich rovniciach. Táto funkcia šetrí čas tým, že eliminuje potrebu manuálneho zadávania predchádzajúcich výpočtov.

Lincalc tiež podporuje vyhodnotenie viacerých rovníc, z ktorých každá je oddelená ','. Táto funkcia umožňuje používateľom vykonávať viacero výpočtov naraz bez toho, aby ich museli zadávať jeden po druhom.

Softvér ponúka rozsiahly zoznam funkcií vrátane abs, exp, sqrt, avg, sum, min, max, sign, rint, ln, log10, log2, sin, sinh, asin, asinh, cosh acos acos tanh acos acosh. Tieto funkcie pokrývajú všetky hlavné matematické operácie potrebné pre zložité výpočty.

Lectisoft Lincalc Portable bol navrhnutý s ohľadom na prenosnosť. Softvér nevyžaduje žiadnu inštaláciu a možno ho spustiť priamo z akéhokoľvek prenosného zariadenia, ako sú USB disky alebo externé pevné disky. To uľahčuje používateľom, ktorí potrebujú prístup k svojej kalkulačke na cestách bez toho, aby ju museli inštalovať do každého zariadenia, ktoré používajú.

Na záver, Lectisoft Lincalc Portable je vynikajúci softvér na zvýšenie produktivity, ktorý zakaždým poskytuje presné a spoľahlivé výsledky. Jeho užívateľsky prívetivé rozhranie spolu s výkonným syntaktickým modulom z neho robia ideálnu voľbu pre študentov, vedcov aj profesionálov. Možnosť ukladať predchádzajúce výsledky výpočtov spolu s podporou vyhodnotenia viacerých rovníc robia tento softvér výnimočným od ostatných dnes dostupných kalkulačiek. Funkcia prenosnosti navyše pridáva pohodlie a robí ho dostupným kedykoľvek a kdekoľvek. Ak teda hľadáte efektívnu kalkulačku, ktorá poskytuje presné výsledky, potom Lectisoft Lincalc Portable by mala byť určite vašou voľbou!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Lectisoft
Stránka vydavateľa http://lincalc.sourceforge.net/
Dátum vydania 2012-09-07
Dátum pridania 2012-09-07
Kategória Softvér na zvýšenie produktivity
Podkategória Kalkulačky
Verzia 1.0
Požiadavky OS Windows 2003, Windows 2000, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 66

Comments: