All About My Hair Database

All About My Hair Database 1

Windows / Angelic Hawkins / 82 / Úplná špecifikácia
Popis

Všetko o databáze mojich vlasov – váš dokonalý spoločník na ceste za vlasmi

Už vás nebaví sledovať cestu vašich vlasov na viacerých platformách? Chcete mať všetky informácie o vlasoch na jednom mieste? Nehľadajte nič iné ako databáza All About My Hair, dokonalý spoločník na cesty za vlasmi.

All About My Hair Database je zábavný softvér, ktorý vám pomôže zostať organizovaný počas vašej cesty za vlasmi. Či už prechádzate od uvoľneného k prirodzenému, skúšate nové účesy alebo jednoducho hľadáte spôsoby, ako zlepšiť zdravie svojich vlasov, tento softvér vám pomôže.

S databázou Všetko o mojich vlasoch môžete pridávať záznamy o svojej rutine starostlivosti o vlasy a sledovať jej priebeh v priebehu času. Môžete si tiež vytvoriť režim, ktorý vyhovuje vašim špecifickým potrebám a preferenciám. Softvér vám umožňuje pridávať obrázky vašich účesov a sledovať ich rast a zdravie.

Ale to nie je všetko! Databáza All About My Hair tiež poskytuje prístup k širokej škále zdrojov, ako sú články, videá, návody a recenzie produktov. Môžete dokonca nájsť kupóny na obľúbené vlasové produkty a ušetriť peniaze pri starostlivosti o svoje vlasy.

Jednou z unikátnych vlastností tohto softvéru je možnosť pridávať vlastné recepty na domáce ošetrenia alebo stylingové produkty. Môžete sledovať ingrediencie použité v každom recepte a ako ovplyvňujú zdravie vašich vlasov.

Správy sú súčasťou databázy All About My Hair, takže používatelia môžu jednoducho analyzovať svoj pokrok v priebehu času. Tieto správy poskytujú informácie o oblastiach, v ktorých by sa dali zlepšiť alebo kde používatelia vynikajú vo svojich postupoch.

Stručne povedané, databáza All About My Hair je základným nástrojom pre každého, kto chce mať kontrolu nad svojou cestou za vlasmi. Ponúka komplexnú platformu na sledovanie pokroku, prístup k zdrojom a udržiavanie poriadku počas celého procesu. Vyskúšajte to ešte dnes!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Angelic Hawkins
Stránka vydavateľa http://www.candh1.com
Dátum vydania 2012-08-20
Dátum pridania 2012-08-20
Kategória Zábavný softvér
Podkategória Softvér pre životný štýl
Verzia 1
Požiadavky OS Windows, Windows XP, Windows 2003, Windows Vista
Požiadavky 1024 x 768 computer screen resolution
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 82

Comments: