Enolsoft CHM to PDF for Mac

Enolsoft CHM to PDF for Mac 2.6.0

Mac / Enolsoft / 193 / Úplná špecifikácia
Popis

Enolsoft CHM to PDF pre Mac je výkonný a ľahko použiteľný softvér, ktorý umožňuje používateľom Mac konvertovať súbory CHM do formátu Adobe PDF. Tento softvér je navrhnutý špeciálne pre tých, ktorí potrebujú vytvárať dokumenty PDF zo súborov Microsoft Compiled HTML Help (CHM) pri zachovaní pôvodných hypertextových prepojení, fontov a rozložení.

S Enolsoft CHM do PDF pre Mac môžete jednoducho previesť svoje CHM e-knihy, technickú dokumentáciu a manuály do PDF formátov. Uľahčí vám to zdieľanie týchto súborov s ľuďmi, ktorí uprednostňujú čítanie textov na zariadeniach iPad/iPad 2 alebo smartfónoch a ktorí majú počítače Macintosh alebo počítače so systémom Linux.

Jednou z najlepších funkcií Enolsoft CHM do PDF pre Mac je jeho schopnosť dávkového prevodu viacerých súborov CHM do formátu PDF naraz. To vám ušetrí čas a námahu tým, že vám umožní rýchlo a efektívne spracovať veľké množstvo súborov.

Enolsoft CHM to PDF pre Mac tiež ponúka celý rad možností prispôsobenia, ktoré vám umožňujú prispôsobiť výstupné dokumenty vašim špecifickým potrebám. Môžete si vybrať z rôznych veľkostí strany, upraviť okraje, nastaviť úrovne kompresie a ďalšie.

Ďalšou skvelou vlastnosťou tohto softvéru je jeho užívateľsky prívetivé rozhranie. Aj keď ešte nie ste oboznámení s konverziou formátov súborov alebo používaním podobných softvérových programov, Enolsoft CHM to PDF pre Mac vám to uľahčí vďaka intuitívnemu dizajnu rozhrania.

Celkovo je Enolsoft CHM to PDF pre Mac vynikajúci nástroj produktivity, ktorý poskytuje efektívny spôsob konverzie dôležitých dokumentov z jedného formátu do druhého bez straty kvality v procese. Či už ste študent, ktorý hľadá jednoduchší spôsob zdieľania študijných materiálov so spolužiakmi, alebo profesionál, ktorý potrebuje rýchly prístup k dokumentácii na cestách – tento softvér má všetko!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Enolsoft
Stránka vydavateľa http://www.enolsoft.com
Dátum vydania 2012-07-30
Dátum pridania 2012-07-30
Kategória Softvér na zvýšenie produktivity
Podkategória Softvér na úpravu textu
Verzia 2.6.0
Požiadavky OS Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.5 Intel
Požiadavky None
cena $9.95
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 193

Comments:

Najpopulárnejší