Enolsoft PDF to Image for Mac

Enolsoft PDF to Image for Mac 2.6.0

Mac / Enolsoft / 61 / Úplná špecifikácia
Popis

Enolsoft PDF to Image pre Mac je výkonný a efektívny softvér, ktorý používateľom Macu umožňuje jednoducho previesť viacero dokumentov PDF do obľúbených formátov obrázkových súborov. Tento softvér je špeciálne navrhnutý pre grafických dizajnérov, fotografov a iných profesionálov, ktorí potrebujú rýchlo a efektívne konvertovať súbory PDF na obrázky.

S Enolsoft PDF to Image pre Mac môžete jednoducho dávkovo previesť viacero dokumentov PDF do formátov obrázkov BMP, PNG, TIFF, JPG a GIF na vašom Macu. Tento softvér je užívateľsky prívetivý a ľahko použiteľný, vďaka čomu je ideálnou voľbou pre začínajúcich aj skúsených používateľov.

Jednou z kľúčových funkcií Enolsoft PDF to Image pre Mac je jeho schopnosť upraviť rozlíšenie výstupného obrázka. To znamená, že si môžete vybrať najlepšie rozlíšenie pre svoje obrázky na základe vašich špecifických potrieb. Či už potrebujete obrázky vo vysokom rozlíšení alebo menšie obrázky, ktoré sa rýchlo načítajú online, tento softvér vám pomôže.

Ďalšou skvelou vlastnosťou Enolsoft PDF to Image pre Mac je jeho podpora pre konverziu celého súboru PDF. Ak je táto funkcia povolená, môžete jednoducho previesť celé súbory PDF na obrazové súbory bez toho, aby ste museli manuálne vyberať každú stranu jednotlivo. To šetrí čas a robí proces konverzie oveľa efektívnejším.

Enolsoft PDF to Image pre Mac tiež podporuje mnoho rôznych formátov obrázkov vrátane BMP, PNG, TIFF, JPG a GIF. To znamená, že bez ohľadu na to, na akom type projektu pracujete alebo na akom type zariadenia alebo platformy používate svoje obrázky – Enolsoft to má za sebou!

Jedna vec, ktorá odlišuje Enolsoft od iných podobných produktov na trhu, je jeho schopnosť vykonávať konverzie bez potreby inštalácie Adobe Acrobat alebo Acrobat Reader na vašom počítači. Vďaka tomu je skvelou voľbou, ak tieto programy ešte nemáte nainštalované alebo ak nie sú kompatibilné s vaším systémom.

Celkovo Enolsoft PDF to Image pre Mac ponúka rýchle a jednoduché riešenie, pokiaľ ide o konverziu viacerých dokumentov PDF do populárnych formátov obrázkových súborov, ako sú BMP, PNG, TIFF, JPG, GIF atď., Jeho užívateľsky prívetivé rozhranie uľahčuje -používajú ho aj začínajúci používatelia, pričom stále ponúka pokročilé funkcie, ako je úprava výstupného rozlíšenia, vďaka čomu je ideálnou voľbou aj medzi profesionálmi!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Enolsoft
Stránka vydavateľa http://www.enolsoft.com
Dátum vydania 2012-07-30
Dátum pridania 2012-07-30
Kategória Softvér pre grafický dizajn
Podkategória Softvér PDF
Verzia 2.6.0
Požiadavky OS Macintosh, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.5 Intel
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 61

Comments:

Najpopulárnejší