Enolsoft PDF to SWF for Mac for Mac

Enolsoft PDF to SWF for Mac for Mac 2.3.0

Mac / Enolsoft / 295 / Úplná špecifikácia
Popis

Enolsoft PDF to SWF pre Mac je výkonný a ľahko použiteľný softvér, ktorý umožňuje používateľom Mac konvertovať ich dokumenty PDF na videá vo formáte SWF Flash. Tento softvér je navrhnutý špeciálne pre grafických dizajnérov, webových vývojárov a každého, kto potrebuje zdieľať svoje súbory PDF online.

S Enolsoft PDF do SWF pre Mac môžete jednoducho previesť svoje PDF súbory na vysokokvalitné SWF videá, ktoré je možné prezerať v akomkoľvek prehrávači Flash. Tento softvér podporuje dávkovú konverziu a čiastočnú konverziu v systéme Mac, čo znamená, že môžete konvertovať viacero súborov PDF naraz alebo konvertovať iba požadované strany jedného súboru.

Jednou z najlepších funkcií Enolsoft PDF do SWF pre Mac je jeho schopnosť zachovať pôvodné rozloženie, obrázky, odkazy, text a formátovanie vašich PDF súborov počas procesu prevodu. To zaisťuje, že vaše skonvertované dokumenty budú vyzerať presne ako tie pôvodné.

Enolsoft PDF do SWF pre Mac tiež ponúka užívateľsky prívetivé rozhranie, ktoré uľahčuje používanie tohto softvéru aj začínajúcim používateľom bez akýchkoľvek problémov. Sprievodca krok za krokom poskytovaný týmto softvérom pomáha používateľom pochopiť, ako ho môžu efektívne používať.

Tento softvér podporuje všetky verzie Adobe Acrobat (vrátane Acrobat 9) a funguje bez problémov na všetkých verziách macOS (vrátane macOS Big Sur). Podporuje aj súbory PDF chránené heslom, takže sa pri konverzii dôverných dokumentov nemusíte obávať bezpečnostných problémov.

Enolsoft poskytuje vynikajúce služby zákazníckej podpory prostredníctvom e-mailu alebo živého chatu. Ak sa pri používaní tohto softvéru stretnete s akýmikoľvek problémami alebo máte akékoľvek otázky týkajúce sa jeho funkcií alebo možností, ich tím zákazníckej podpory vám rád pomôže pri ich rýchlom vyriešení.

Stručne povedané, Enolsoft PDF do SWF pre Mac je vynikajúcou voľbou, ak potrebujete spoľahlivý a efektívny nástroj na konverziu dôležitých dokumentov na vysokokvalitné flashové videá. Vďaka svojmu užívateľsky prívetivému rozhraniu a pokročilým funkciám, ako je dávková konverzia a čiastočná konverzia na Macu, tento softvér uľahčuje každému – bez ohľadu na technickú odbornosť – vytvárať profesionálne vyzerajúce prezentácie z ich existujúceho obsahu okamžite!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Enolsoft
Stránka vydavateľa http://www.enolsoft.com
Dátum vydania 2012-07-25
Dátum pridania 2012-07-24
Kategória Softvér pre grafický dizajn
Podkategória Flash softvér
Verzia 2.3.0
Požiadavky OS Macintosh, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.5 Intel
Požiadavky None
cena $29.00
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 295

Comments:

Najpopulárnejší