Enolsoft PDF to Word for Mac for Mac

Enolsoft PDF to Word for Mac for Mac 2.1.0

Mac / Enolsoft / 1054 / Úplná špecifikácia
Popis

Enolsoft PDF do Wordu pre Mac je výkonný softvér, ktorý vám umožňuje prevádzať súbory PDF do formátu Microsoft Office Word na vašom Macu. Tento softvér je navrhnutý špeciálne pre používateľov počítačov Mac, ktorí potrebujú efektívne a spoľahlivé riešenie na konverziu svojich dokumentov PDF na upraviteľné súbory programu Word.

Pomocou Enolsoft PDF do Wordu pre Mac môžete jednoducho konvertovať súbory Adobe PDF (vrátane šifrovaných) do formátu Microsoft Office Word (*.docx) pri zachovaní pôvodných rozložení, hypertextových prepojení, tabuliek, grafiky a obrázkov. To znamená, že môžete znova použiť alebo upraviť svoje dokumenty PDF vo Worde na Macu bez straty pôvodného formátovania.

Jednou z kľúčových funkcií Enolsoft PDF do Wordu pre Mac je jeho schopnosť vykonávať dávkové a čiastočné konverzie. To znamená, že môžete konvertovať viacero súborov PDF naraz alebo vybrať konkrétne strany z väčšieho dokumentu na konverziu do samostatného súboru. Táto funkcia šetrí čas a uľahčuje vám správu konvertovaných dokumentov.

Enolsoft PDF do Wordu pre Mac tiež ponúka užívateľsky prívetivé rozhranie, ktoré uľahčuje používanie tohto softvéru aj začiatočníkom. Proces prevodu je jednoduchý a priamočiary – jednoducho presuňte požadované súbory do okna programu, vyberte výstupný formát (Word), v prípade potreby vyberte ďalšie možnosti (ako je dávková konverzia alebo čiastočná konverzia) a kliknite na tlačidlo „Konvertovať“ .

Okrem toho Enolsoft poskytuje vynikajúcu zákaznícku podporu s rýchlou dobou odozvy prostredníctvom e-mailu alebo telefónu, ak máte nejaké otázky alebo problémy s ich produktom.

Celkovo je Enolsoft PDF do Wordu pre Mac vynikajúcou voľbou, ak hľadáte spoľahlivé riešenie, ktoré vám umožní jednoducho konvertovať dôležité dokumenty z proprietárneho formátu Adobe do široko používanej aplikácie na spracovanie textu Microsoft Office na platforme macOS. Či už ide o konverziu veľkých dávok súborov naraz alebo výber konkrétnych stránok z väčších dokumentov – tento softvér pokrýva všetky základy!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Enolsoft
Stránka vydavateľa http://www.enolsoft.com
Dátum vydania 2012-07-19
Dátum pridania 2012-07-19
Kategória Softvér pre grafický dizajn
Podkategória Softvér PDF
Verzia 2.1.0
Požiadavky OS Macintosh, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.5 Intel
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 1054

Comments:

Najpopulárnejší