Illuminatic for Android

Illuminatic for Android 1.2.1

Android / Illuminatic Studios / 52 / Úplná špecifikácia
Popis

Illuminatic pre Android: Udržujte svoj smartfón Xperia Nxt podsvietený

Ak ste hrdým majiteľom smartfónu Sony Xperia Nxt, viete, že ide o výkonné zariadenie s množstvom funkcií. Jednou z týchto funkcií je osvetľovacia lišta, ktorá sa môže rozsvietiť rôznymi farbami a vzormi na označenie rôznych udalostí. V predvolenom nastavení sa však táto lišta rozsvieti iba vtedy, keď je obrazovka zapnutá alebo keď nabíjate telefón.

To je miesto, kde prichádza na rad Illuminatic. Táto aplikácia vám umožňuje ponechať osvetľovaciu lištu aktívnu, aj keď je obrazovka odomknutá. Môžete si ho tiež prispôsobiť tak, aby neustále blikal alebo svietil, v závislosti od vašich preferencií.

To však nie je všetko – Illuminatic vám tiež umožňuje aktivovať upozornenia na zmeškané hovory a správy z obľúbených aplikácií, ako sú WhatsApp, Gmail a Google Plus. Vždy, keď príde nové upozornenie z niektorej z týchto aplikácií, váš podsvietený pruh sa rozsvieti farbou podľa vášho výberu.

Táto funkcia môže byť obzvlášť užitočná, ak máte tendenciu zmeškať dôležité hovory alebo správy, pretože ich nepočujete ani necítite, keď máte telefón vo vrecku alebo taške. S Illuminatic budete vždy vedieť, keď sa vás niekto pokúša osloviť.

A ak vás trápi výdrž batérie (ako to často býva pre používateľov smartfónov), nebojte sa – Illuminatic bol optimalizovaný pre nízku spotrebu energie. To znamená, že aj keď vaša osvetľovacia lišta zostane zapnutá neustále, nevybije príliš veľa batérie.

Samozrejme, táto aplikácia má určité obmedzenia – konkrétne, že funguje iba so smartfónmi Sony Xperia Nxt, ktoré majú podsvietenú lištu (čo vylučuje niektoré staršie modely). Ak však máte kompatibilné zariadenie a chcete z jeho jedinečnej sady funkcií vyťažiť maximum, Illuminatic určite stojí za vyskúšanie.

V súhrne:

- Udržujte osvetľovaciu lištu smartfónu Sony Xperia Nxt aktívnu, aj keď je obrazovka odomknutá

- Prispôsobte si, ako lišta bliká alebo zostáva svietiť

- Získajte upozornenia na zmeškané hovory a správy z obľúbených aplikácií, ako sú WhatsApp a Gmail

- Optimalizujte spotrebu energie pre dlhšiu životnosť batérie

- Kompatibilné s najnovšou sériou Sony Xperia Nxt s osvetľovacím panelom

Celkové hodnotenie: 4/5

Illuminatic nemusí byť nevyhnutný softvér pre každého, kto vlastní smartfón Sony Xperia Nxt – koniec koncov, nie každý potrebuje, aby jeho osvetľovacia lišta neustále svietila! Ak vás však táto funkcia oslovila (alebo ste zistili, že vám chýbajú dôležité hovory/správy), potom táto aplikácia robí presne to, čo sľubuje, bez akýchkoľvek väčších nedostatkov. Skutočnosť, že čoskoro vychádzajú nové aktualizácie, je tiež dobrým znamením pre jeho budúci vývoj.

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Illuminatic Studios
Stránka vydavateľa
Dátum vydania 2012-07-12
Dátum pridania 2012-07-12
Kategória Vylepšenia pracovnej plochy
Podkategória Miniaplikácie a miniaplikácie
Verzia 1.2.1
Požiadavky OS Android
Požiadavky Sony Xperia
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 52

Comments:

Najpopulárnejší