Due for Mac

Due for Mac 1.1

Mac / Phocus LLP / 173 / Úplná špecifikácia
Popis

Due for Mac je softvér na zvýšenie produktivity, ktorý vám pomôže udržať si prehľad o svojich úlohách a pripomienkach. Pomocou aplikácie Due si môžete jednoducho nastaviť pripomienky na čokoľvek, čo si potrebujete zapamätať, od rezervácie večere až po zrušenie predplatného. Najlepšia časť? Nemusíte sa zaoberať žiadnym nepríjemným výberom dátumu alebo nepružným formátom času – stačí, aby Due svojimi slovami povedal, čo chcete urobiť a kedy chcete, aby vám to pripomínalo.

Jednou z výnimočných vlastností Due je jeho jednoduchosť. Na rozdiel od iných aplikácií na pripomenutie, ktoré vyžadujú viacero krokov a kliknutí len na nastavenie jednoduchého pripomenutia, Due zefektívňuje proces nastavením pripomienky hneď, ako ju dopíšete. To znamená, že už nemusíte strácať čas hrabaním sa s nastaveniami alebo snahou zistiť, ako aplikáciu používať.

Čo však Due skutočne odlišuje od iného softvéru na zvýšenie produktivity, je jeho schopnosť viesť vás k zodpovednosti. Po nastavení pripomienky bude služba Due odosielať pravidelné upozornenia, kým nebude úloha označená ako dokončená. To zaisťuje, že cez trhliny nič neprepadne a všetko sa skutočne urobí.

A teraz, s vydaním Due pre Mac, je táto super rýchla aplikácia na pripomenutie ešte dostupnejšia než kedykoľvek predtým. Či už používate svoj iPhone, iPad, iPod touch alebo počítač Mac, všetky vaše pripomienky sa hladko synchronizujú medzi zariadeniami, takže nič neprekĺzne.

Takže ak vás už nebaví zabúdať na dôležité úlohy alebo sa trápiť s komplikovaným softvérom na zvýšenie produktivity, vyskúšajte Due for Mac ešte dnes!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Phocus LLP
Stránka vydavateľa
Dátum vydania 2012-07-17
Dátum pridania 2012-07-17
Kategória Softvér na zvýšenie produktivity
Podkategória Softvér na správu kalendára a času
Verzia 1.1
Požiadavky OS Macintosh, Mac OS X 10.7
Požiadavky None
cena $9.99
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 173

Comments:

Najpopulárnejší