InstallSimple Portable

InstallSimple Portable 2.7

Windows / InstallSimple Solutions / 174 / Úplná špecifikácia
Popis

Ste unavení z komplikovaných procesov inštalácie vášho softvéru? Chcete jednoduchý a efektívny spôsob distribúcie aplikácií, dátových súborov alebo grafických obrázkov? Nehľadajte nič iné ako InstallSimple Portable.

InstallSimple Portable je kompaktný a užívateľsky prívetivý nástroj navrhnutý tak, aby pomohol vývojárom zostaviť ich inštalačné balíčky rýchlo a jednoducho. Pomocou tohto softvéru môžete vytvárať jednotlivé exe súbory, ktoré sa dajú ľahko distribuovať na ľubovoľnú platformu Windows. Či už ste skúsený vývojár alebo len začínate, InstallSimple Portable ponúka intuitívneho asistenta, ktorý vás prevedie celým procesom.

Jednou z kľúčových funkcií InstallSimple Portable je jej schopnosť nastaviť parametre pre proces inštalácie. Môžete zadať systémové požiadavky, ako sú verzie operačného systému alebo hardvérové ​​špecifikácie. To zaisťuje, že váš softvér bude bezproblémovo fungovať na akomkoľvek počítači, na ktorom je nainštalovaný.

Ďalšou skvelou vlastnosťou InstallSimple Portable je jej flexibilita z hľadiska distribúcie. Keď je všetko nastavené, tento softvér vytvorí inštalačný program, ktorý možno distribuovať prostredníctvom akéhokoľvek média – či už je to e-mail, USB kľúč, CD/DVD-ROM alebo dokonca cez internet.

Čo však odlišuje InstallSimple Portable od iných podobných nástrojov na trhu? Na začiatok je neuveriteľne ľahký – zaberá minimum miesta na vašom počítači a zároveň poskytuje výkonné výsledky. Okrem toho ponúka celý rad možností prispôsobenia, takže vývojári môžu prispôsobiť svoje inštalácie špecifickým potrebám.

Či už hľadáte distribúciu komerčných aplikácií alebo open-source projektov, InstallSimple Portable vám pomôže. Je ideálny pre každého, kto chce ľahko použiteľný nástroj na vytváranie profesionálnych inštalátorov bez toho, aby musel tráviť hodiny učením sa zložitých programovacích jazykov.

Tak načo čakať? Stiahnite si InstallSimple Portable ešte dnes a okamžite začnite vytvárať bezproblémové inštalácie!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ InstallSimple Solutions
Stránka vydavateľa http://www.installsimple.com
Dátum vydania 2012-08-20
Dátum pridania 2012-08-20
Kategória Nástroje pre vývojárov
Podkategória Softvérové ​​inštalačné nástroje
Verzia 2.7
Požiadavky OS Windows 2003, Windows 2000, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 7, Windows XP
Požiadavky Microsoft .Net Framework 4.0 or later
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 174

Comments: