Send to Kindle for Mac for Mac

Send to Kindle for Mac for Mac 1.0.0.218

Mac / Amazon.com / 1667 / Úplná špecifikácia
Popis

Send to Kindle for Mac je výkonný vzdelávací softvér, ktorý vám umožňuje jednoducho odosielať osobné dokumenty z vášho Macu do vášho zariadenia Kindle. Pomocou tohto softvéru môžete rýchlo a jednoducho prenášať súbory, ako sú PDF, dokumenty Word a obrázky, priamo do knižnice Kindle.

Jednou z kľúčových funkcií Send to Kindle pre Mac je jednoduchosť používania. Môžete jednoducho pretiahnuť jeden alebo viacero dokumentov na ikonu Odoslať do Kindle vo vašom Docku alebo spustiť aplikáciu a presunúť na ňu jeden alebo viacero dokumentov. Okrem toho z ľubovoľnej aplikácie Mac, ktorá dokáže tlačiť, môžete vybrať ponuku tlače a vybrať možnosť Odoslať do Kindle. V aplikácii Finder môžete tiež kliknúť na jeden alebo viacero dokumentov so stlačeným klávesom Control a vybrať položku Odoslať do Kindle.

Ďalšou skvelou vlastnosťou tohto softvéru je jeho schopnosť archivovať dokumenty vo vašej knižnici Kindle. To znamená, že akonáhle odošlete dokument pomocou funkcie Odoslať do Kindle pre Mac, bude uložený vo vašej knižnici, odkiaľ si ho môžete kedykoľvek znova stiahnuť. Vďaka tomu budete mať jednoduchý prístup k dôležitým súborom, kedykoľvek ich potrebujete.

Odoslať do Kindle pre Mac je ideálne pre študentov, ktorí potrebujú rýchly prístup k svojim študijným materiálom na Kindle, keď sú na cestách. Je tiež skvelý pre profesionálov, ktorí potrebujú prístup k dôležitým pracovným súborom počas cestovania.

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte ľahko použiteľný vzdelávací softvér, ktorý vám umožní odosielať osobné dokumenty z vášho Macu priamo do vášho zariadenia Kindle pomocou niekoľkých kliknutí, potom nehľadajte nič iné ako Odoslať do Kindle For mac!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Amazon.com
Stránka vydavateľa http://www.amazon.com
Dátum vydania 2013-03-13
Dátum pridania 2013-03-13
Kategória Vzdelávací softvér
Podkategória Softvér pre elektronické knihy
Verzia 1.0.0.218
Požiadavky OS Macintosh, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.7
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 1667

Comments:

Najpopulárnejší