Unit Scout

Unit Scout 2.1

Windows / Steffen Heldt / 259 / Úplná špecifikácia
Popis

Unit Scout: Najlepší vzdelávací softvér na konverziu jednotiek

Už vás nebaví manuálne prevádzať jednotky zakaždým, keď narazíte na výpočet vyjadrený v jednotkových výrazoch? Chcete ušetriť čas a námahu a zároveň zabezpečiť presnosť vo výpočtoch? Nehľadajte nič iné ako Unit Scout, dokonalý vzdelávací softvér na konverziu jednotiek.

Unit Scout je výkonný nástroj, ktorý rozumie výpočtom vyjadreným v jednotkových výrazoch, ako napríklad '100psi*ft^2', a prevádza ich na jednotky SI podľa predvoleného nastavenia alebo na akúkoľvek inú jednotku špecifikovanú používateľom. S Unit Scout nie je potrebné žiadne používateľské rozhranie – program je možné ovládať odkiaľkoľvek, vrátane editora, prehliadača a tabuľky.

Prispôsobiteľné pomocou jednotiek definovaných používateľom

Jednou z najlepších vlastností Unit Scout je jeho prispôsobiteľnosť. Môžete jednoducho definovať svoje vlastné jednotky jednoduchým uložením do súboru CSV. To znamená, že si môžete prispôsobiť softvér tak, aby vyhovoval vašim špecifickým potrebám a preferenciám.

Požiadavky na konverziu a výsledky sa zaznamenávajú

Ďalšou skvelou vlastnosťou Unit Scout je jeho schopnosť zaznamenávať požiadavky na konverziu a výsledky do súboru denníka. To uľahčuje sledovanie všetkých vašich konverzií a zaisťuje presné záznamy o všetkých vašich výpočtoch.

Vždy aktuálne menové faktory

Okrem výkonných možností konverzie jednotiek obsahuje Unit Scout aj aktuálne menové faktory, ktoré je možné získať od Googlu. To znamená, že máte vždy prístup k presným výmenným kurzom bez toho, aby ste ich museli ručne aktualizovať.

Bezplatný vzdelávací softvér

Azda najlepšie zo všetkého je, že Unit Scout je úplne zadarmo! Či už ste študent alebo profesionál, ktorý každý deň pracuje na zložitých výpočtoch, tento softvér vám pomôže zefektívniť váš pracovný proces bez toho, aby vás čokoľvek stál.

Záver:

Na záver, ak hľadáte vzdelávacie softvérové ​​riešenie, ktoré vám pomôže zjednodušiť zložité výpočty a zároveň zabezpečiť presnosť a efektivitu – nehľadajte nič iné ako Unit Scout! So svojimi prispôsobiteľnými funkciami, možnosťami automatického zaznamenávania, aktuálnymi menovými faktormi – tento softvér má všetko potrebné pre úspešné konverzie na akejkoľvek úrovni. Najlepšie zo všetkých - je to úplne zadarmo! Tak načo čakať? Stiahni teraz!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Steffen Heldt
Stránka vydavateľa https://sites.google.com/site/unitscout/download
Dátum vydania 2013-05-15
Dátum pridania 2013-05-15
Kategória Vzdelávací softvér
Podkategória Vedecký softvér
Verzia 2.1
Požiadavky OS Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 259

Comments: