Softxyz PDF to ePub Converter

Softxyz PDF to ePub Converter 1.0.7

Windows / Softxyz / 200 / Úplná špecifikácia
Popis

Softxyz PDF to ePub Converter je výkonný a ľahko použiteľný softvér, ktorý vám pomôže previesť e-knihy z PDF do formátu ePub. S týmto softvérom môžete čítať e-knihy jednoduchšie na zariadeniach iPad, iPhone, iPod Touch, Sony Reader alebo iných čítačkách elektronických kníh.

Softvér podporuje dávkovú konverziu, čo znamená, že môžete previesť viacero súborov PDF do formátu ePub naraz. Táto funkcia šetrí čas a námahu používateľom, ktorí majú veľké množstvo elektronických kníh vo formáte PDF, ktoré chcú previesť.

Jednou z kľúčových funkcií Softxyz PDF to ePub Converter je jeho jednoduché nastavenie. Softvér má užívateľsky prívetivé rozhranie, ktoré používateľom uľahčuje nastavenie procesu konverzie. Na používanie tohto softvéru nepotrebujete žiadne technické znalosti ani skúsenosti s nástrojmi na konverziu elektronických kníh.

Proces prevodu zahŕňa iba tri kliknutia: vyberte vstupný súbor (súbory), vyberte výstupný priečinok a kliknite na „Konvertovať“. Softvér sa o všetko ostatné postará automaticky.

Softxyz PDF to ePub Converter dokáže previesť všetky typy súborov PDF, vrátane grafiky, textov a iných obrázkov. Zabezpečuje zachovanie všetkých prvkov v pôvodnom dokumente počas procesu konverzie. To znamená, že vaša prevedená eKniha bude vyzerať presne ako pôvodný dokument.

Ďalšou výhodou použitia Softxyz PDF to ePub Converter je jeho rýchlosť. Úloha konverzie trvá len niekoľko kliknutí a minút v závislosti od toho, koľko stránok sa konvertuje naraz.

Softvér nezahŕňa žiadnu zložitosť alebo komplikácie počas inštalácie alebo používania, pretože bol navrhnutý s ohľadom na jednoduchosť, takže ho môžu bez problémov používať aj začiatočníci.

Stručne povedané, Softxyz PDF to ePub Converter je vynikajúci nástroj pre každého, kto chce jednoduchý spôsob, ako previesť svoje e-knihy z formátu PDF do formátu ePUB vhodného na čítanie na rôznych zariadeniach, ako sú iPady/iPhony/iPody/čítačky Sony atď. stratiť akúkoľvek kvalitu alebo obsah pôvodných dokumentov.

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Softxyz
Stránka vydavateľa http://www.softxyz.net
Dátum vydania 2014-08-11
Dátum pridania 2012-03-15
Kategória Vzdelávací softvér
Podkategória Softvér pre elektronické knihy
Verzia 1.0.7
Požiadavky OS Windows 2003, Windows 2000, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 200

Comments: