BitNami DokuWiki Stack for Mac

BitNami DokuWiki Stack for Mac 20120125b

Mac / BitNami / 114 / Úplná špecifikácia
Popis

BitNami DokuWiki Stack pre Mac je výkonný a ľahko použiteľný wiki softvér, ktorý je navrhnutý tak, aby pomáhal vývojárskym tímom, pracovným skupinám a malým spoločnostiam vytvárať dokumentáciu akéhokoľvek druhu. Vďaka svojej jednoduchej, ale výkonnej syntaxi tento softvér uľahčuje vytváranie štruktúrovaných textov, ktoré sú čitateľné aj mimo wiki.

Jednou z kľúčových funkcií BitNami DokuWiki Stack pre Mac je jeho schopnosť ukladať všetky údaje do obyčajných textových súborov. To znamená, že nie je potrebná žiadna databáza, čo uľahčuje správu a údržbu vašej dokumentácie. Okrem toho je tento softvér v súlade so štandardmi, čo zaisťuje, že vaša dokumentácia bude prístupná a použiteľná pre každého, kto ju potrebuje.

Natívne inštalačné programy BitNami Stacks uľahčujú inštaláciu softvéru s otvoreným zdrojovým kódom do vášho systému. Tieto inštalačné programy automatizujú proces inštalácie a konfigurácie všetkého softvéru zahrnutého v každom balíku, takže môžete mať všetko v prevádzke len niekoľkými kliknutiami. Najlepšia časť? BitNami Stacks sú úplne samostatné, čo znamená, že nebudú zasahovať do žiadneho iného softvéru, ktorý je už nainštalovaný vo vašom systéme.

Ďalšou skvelou funkciou BitNami DokuWiki Stack pre Mac je jeho možnosť inštalácie do ľubovoľného adresára. To vám umožňuje mať viacero inštancií rovnakého zásobníka bez toho, aby sa navzájom rušili. Či už pracujete na viacerých projektoch alebo potrebujete rôzne verzie toho istého zásobníka na testovacie účely, táto funkcia uľahčuje správu všetkého z jedného centrálneho miesta.

Okrem týchto funkcií obsahuje BitNami DokuWiki Stack pre Mac aj množstvo ďalších nástrojov a schopností, vďaka ktorým je ideálnou voľbou pre podniky, ktoré hľadajú efektívny spôsob správy svojich potrieb v oblasti dokumentácie:

- Jednoduché prispôsobenie: Vďaka jednoduchej syntaxi a prispôsobiteľným šablónam môžete svoje wiki stránky ľahko prispôsobiť svojim špecifickým potrebám.

- Kontrola prístupu: Môžete nastaviť používateľské účty s rôznymi úrovňami kontroly prístupu, takže iba oprávnení používatelia môžu prezerať alebo upravovať určité stránky.

- Pluginy: K dispozícii je množstvo pluginov, ktoré ešte viac rozširujú funkčnosť DokuWiki.

- Funkcia vyhľadávania: Vďaka vstavanej funkcii vyhľadávania je vyhľadávanie informácií na vašej wiki rýchle a jednoduché.

- Kontrola verzií: Pomocou nástrojov na kontrolu verzií zabudovaných do DokuWiki môžete sledovať zmeny vykonané rôznymi používateľmi v priebehu času.

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte spoľahlivý spôsob, ako spravovať dokumentáciu vašej firmy a zároveň zachovať veci jednoduché a zároveň výkonné – nehľadajte nič iné ako BitNami DokuWiki Stack pre Mac!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ BitNami
Stránka vydavateľa http://www.bitnami.org
Dátum vydania 2012-07-20
Dátum pridania 2012-07-20
Kategória Podnikový softvér
Podkategória Softvér na správu dokumentov
Verzia 20120125b
Požiadavky OS Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.8, Macintosh, Mac OS X 10.4, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.5 Intel
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 114

Comments:

Najpopulárnejší