Digesec Hashing Utility Portable

Digesec Hashing Utility Portable 2.0.1

Windows / Planet Alsh / 67 / Úplná špecifikácia
Popis

Ak hľadáte spoľahlivý a ľahko použiteľný hašovací nástroj, nehľadajte nič iné ako Digesec Hashing Utility Portable. Tento bezplatný softvér je navrhnutý tak, aby vytvoril používateľsky vybraný súhrn (kontrolný súčet) akéhokoľvek súboru alebo textu, ktorý potom možno použiť na potvrdenie pravosti súboru, hash hesiel alebo vykonávanie mnohých ďalších operácií súvisiacich s bezpečnosťou.

Jednou z kľúčových výhod Digesec Hashing Utility Portable je jednoduché použitie. Softvér je navrhnutý s jednoduchým a intuitívnym rozhraním, ktoré uľahčuje začatie aj začínajúcim používateľom. Jednoducho vyberte súbor alebo text, ktorý chcete hašovať, vyberte si preferovaný hašovací algoritmus zo zoznamu, ktorý obsahuje ADLER32, CRC32, MD5, RIPEMD-160, RIPEMD-256, SHA-1, SHA-256, SHA-512, TIGER a WHIRLPOOL a kliknite na "Hash". Softvér vám potom vygeneruje prehľad v priebehu niekoľkých sekúnd.

Ďalšou skvelou vlastnosťou Digesec Hashing Utility Portable je jeho všestrannosť. Okrem generovania súhrnov pre súbory a textové reťazce na pevnom disku alebo sieťových jednotkách vášho počítača vám tento softvér tiež umožňuje automaticky overovať hodnoty hash jediným kliknutím. To môže byť obzvlášť užitočné, ak potrebujete potvrdiť, že konkrétny súbor nebol sfalšovaný od jeho posledného hashovania.

Digesec Hashing Utility Portable tiež ponúka podporu pre viacero hashovacích algoritmov. To znamená, že si môžete vybrať algoritmus, ktorý najlepšie vyhovuje vašim potrebám na základe faktorov, ako je rýchlosť a úroveň zabezpečenia. Či už potrebujete rýchly výkon alebo maximálnu bezpečnosť, tento softvér má algoritmus, ktorý splní vaše potreby.

Celkovo je Digesec Hashing Utility Portable vynikajúcou voľbou pre každého, kto potrebuje spoľahlivý a ľahko použiteľný hashovací nástroj. Vďaka svojmu jednoduchému rozhraniu, všestranným funkciám a podpore viacerých algoritmov sa určite stane základným nástrojom vo vašom arzenáli bezpečnostných aplikácií.

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Planet Alsh
Stránka vydavateľa http://www.planetalsh.com
Dátum vydania 2012-10-07
Dátum pridania 2012-10-07
Kategória Obslužné programy a operačné systémy
Podkategória Diagnostický softvér
Verzia 2.0.1
Požiadavky OS Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 67

Comments: