Ailt PPT to JPG BMP Converter

Ailt PPT to JPG BMP Converter 6.1

Windows / Ailtware / 157 / Úplná špecifikácia
Popis

Ailt PPT to JPG BMP Converter je výkonný a efektívny softvér, ktorý vám umožní konvertovať vaše prezentácie v PowerPointe na vysokokvalitné obrázky JPEG, JPG a BMP. Tento obchodný softvér je navrhnutý tak, aby vám pomohol ušetriť čas a námahu konvertovaním viacerých dokumentov PPT naraz, pričom sa zachová pôvodné rozloženie, text, obrázky a vektorové kresby vašich súborov.

S Ailt PPT to JPG BMP Converter môžete jednoducho vytvárať obrazové verzie vašich prezentácií na použitie v rôznych aplikáciách, ako sú webové stránky, blogy alebo platformy sociálnych médií. Softvér podporuje dávkovú konverziu, čo znamená, že môžete konvertovať viacero súborov súčasne bez toho, aby ste museli ručne spracovávať každý súbor jeden po druhom.

Jednou z kľúčových vlastností tohto softvéru je jeho vysoká rýchlosť spracovania. Nebudete musieť dlho čakať, kým sa vaše súbory prevedú, pretože Ailt PPT to JPG BMP Converter funguje rýchlo a efektívne. Navyše, užívateľsky prívetivé rozhranie uľahčuje každému so základnými počítačovými zručnosťami používanie tohto softvéru bez potreby učenia sa.

Proces prevodu je jednoduchý – všetko, čo musíte urobiť, je vybrať súbory programu PowerPoint, ktoré chcete previesť na obrázky, pomocou tlačidla „Pridať súbory“ alebo ich jednoducho presunúť myšou do rozhrania programu. Po pridaní vyberte z rozbaľovacej ponuky výstupný formát (JPEG/JPG/BMP) a zadajte, kam chcete konvertované súbory uložiť v počítači.

Ailt PPT to JPG BMP Converter tiež ponúka niekoľko možností prispôsobenia, ako je úprava nastavení kvality obrazu alebo výber konkrétnych snímok v rámci prezentácie na konverziu. To umožňuje používateľom väčšiu kontrolu nad ich konečnými výstupnými výsledkami.

Ďalšou skvelou vlastnosťou tohto obchodného softvéru je jeho schopnosť zachovať pôvodné formátovanie počas konverzie. To znamená, že všetky štýly textu (veľkosť písma/typ/farba), grafika (tvary/čiary/šípky), tabuľky/grafy/tabuľky zostanú po prevode do obrazového formátu nedotknuté.

V súhrne:

- Ailt PPT To JPG BMP Converter konvertuje PowerPoint prezentácie na vysokokvalitné obrázky JPEG/JPG/BMP.

- Podporuje dávkové spracovanie, ktoré šetrí čas pri konverzii viacerých súborov.

- Užívateľsky prívetivé rozhranie uľahčuje každému, kto má základné počítačové zručnosti.

- Vysoká rýchlosť spracovania zaisťuje rýchle konverzie.

- Možnosti prispôsobenia umožňujú používateľom väčšiu kontrolu nad ich konečnými výstupnými výsledkami.

- Pri konverzii sa zachová pôvodné formátovanie, čím sa zabezpečí presná reprezentácia údajov v obrazovej forme.

Celkovo Ailt PPT To JPG BMP Converter poskytuje vynikajúce riešenie pre podniky, ktoré hľadajú efektívny spôsob, ako rýchlo a jednoducho previesť svoje PowerPoint prezentácie na vysokokvalitné obrázky pri zachovaní pôvodného formátovania. Vďaka užívateľsky prívetivému rozhraniu a prispôsobiteľným možnostiam to určite stojí za zváženie, ak hľadáte spoľahlivý nástroj, ktorý ľahko zvládne veľké objemy konverzií!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Ailtware
Stránka vydavateľa http://www.ailtware.com
Dátum vydania 2013-06-05
Dátum pridania 2013-06-05
Kategória Podnikový softvér
Podkategória Kancelárske balíčky
Verzia 6.1
Požiadavky OS Windows 2003, Windows 2000, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 157

Comments: