Fuel Watch WESTERN AUSTRALIA for Android

Fuel Watch WESTERN AUSTRALIA for Android 1.4.4

Android / A Clark / 6 / Úplná špecifikácia
Popis

Fuel Watch WESTERN AUSTRALIA pre Android je výkonný obchodný softvér, ktorý vám umožní rýchlo a jednoducho nájsť najlacnejšie ceny paliva vo vašej oblasti. Či už ste majiteľ firmy, ktorý chce ušetriť peniaze na výdavkoch na palivo, alebo jednoducho vodič, ktorý sa snaží natiahnuť svoj rozpočet, táto aplikácia je pre vás ideálnym nástrojom.

S Fuel Watch WESTERN AUSTRÁLIA môžete vyhľadávať miesta čerpania paliva v celej oblasti PERTH METROPOLITAN len niekoľkými ťuknutiami prsta. Môžete prehľadávať celú oblasť metra alebo zúžiť vyhľadávanie výberom konkrétnych predmestí, ako sú Severné, Južné, Východné a Kopce.

Keď nájdete stanice na želanom mieste, Fuel Watch WESTERN AUSTRALIA vám umožní spresniť vyhľadávanie výberom konkrétnych typov a značiek paliva. Táto funkcia zaisťuje, že dostanete presne to, čo potrebujete, za najlepšiu možnú cenu.

Jednou z najpôsobivejších funkcií Fuel Watch WESTERN AUSTRALIA je jej schopnosť poskytovať zajtrajšie ceny každý deň po 14:30. To znamená, že ak plánujete dopredu, môžete ušetriť ešte viac peňazí na výdavkoch na palivo.

Ak navigácia v neznámych oblastiach nie je pre vás prirodzenou záležitosťou, potom Fuel Watch WESTERN AUSTRALIA to má tiež za sebou! Jediným dlhým stlačením ľubovoľného názvu stanice v aplikácii sa automaticky spustia Mapy Google a sprievodca bude navigovať priamo k nej!

Fuel Watch WESTERN AUSTRALIA vyžaduje určité povolenia, ako napríklad prístup na internet, aby mohol kontaktovať stránku FuelWatch; Coarse Location, ktorá využíva rádiové signály 3G z blízkych veží; Network State, ktorá služba Google Ads vyžaduje tieto informácie. Uisťujeme vás však, že od našich používateľov nezhromažďujeme žiadne osobné údaje!

Nedávne zmeny boli vykonané s cieľom opraviť menšie chyby a teraz podporuje aj malé obrazovky!

Na záver možno povedať, že hodinky Fuel Watch WESTERN AUSTRALIA pre Android sú základným nástrojom pre každého, kto chce ušetriť peniaze na výdavkoch na palivo a zároveň získať vysokokvalitné produkty za dostupné ceny. Vďaka užívateľsky prívetivému rozhraniu a výkonným funkciám, ako sú informácie o cenách zajtra každý deň po 14:30, nie je dôvod, prečo by niekto nemal túto úžasnú aplikáciu používať!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ A Clark
Stránka vydavateľa
Dátum vydania 2011-11-26
Dátum pridania 2011-11-26
Kategória Podnikový softvér
Podkategória Softvér elektronického obchodu
Verzia 1.4.4
Požiadavky OS Android, Android 2.1, Android 2.2
Požiadavky Compatible with 2.1 and above.
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 6

Comments:

Najpopulárnejší