Handcent SMS Italian Language for Android

Handcent SMS Italian Language for Android 3.9.8

Android / Handcent / 10 / Úplná špecifikácia
Popis

Handcent SMS Italian Language for Android je komunikačný softvér, ktorý umožňuje používateľom zobraziť talianske používateľské rozhranie na Handcent SMS. Tento jazykový balík sa jednoducho inštaluje a podporuje aplikáciu App2SD, čo znamená, že ho môžete presunúť na kartu SDCARD a ušetriť miesto vo vnútornej pamäti.

Pomocou tohto pluginu môžete jednoducho komunikovať so svojimi priateľmi a rodinou v Taliansku alebo s kýmkoľvek, kto hovorí po taliansky. Aplikácia Handcent SMS bola navrhnutá tak, aby poskytovala bezproblémové odosielanie správ a pridanie balíka talianskych jazykov ju robí pre používateľov ešte pohodlnejšou.

Inštalácia

Inštalácia balíka Handcent SMS Italian Language Pack je jednoduchá. Jednoducho si stiahnite doplnok z obchodu Google Play a postupujte podľa pokynov na obrazovke. Po inštalácii budete môcť v aplikácii Handcent SMS prepínať medzi jazykmi.

Podpora App2SD

Jednou z výnimočných funkcií tohto doplnku je jeho podpora pre App2SD. To znamená, že ho môžete presunúť na kartu SDCARD a uvoľniť miesto v internej pamäti zariadenia. Táto funkcia je užitočná najmä vtedy, ak máte v telefóne alebo tablete obmedzený úložný priestor.

Kompatibilita

Taliansky jazykový balík Handcent SMS funguje s aplikáciou Handcent SMS vo verzii 3.8 a vyššej. Ak máte nainštalovanú staršiu verziu aplikácie, odporúčame ju pred inštaláciou tohto jazykového balíka aktualizovať.

Hodnotenie obsahu

Balík Handcent SMS Italian Language bol ohodnotený ako „Všetci“ podľa systému hodnotenia obsahu Obchodu Google Play. To znamená, že neobsahuje žiadny nevhodný obsah alebo materiál, ktorý by mohol byť nevhodný pre deti.

Záver

Ak hľadáte spôsob, ako komunikovať s priateľmi alebo rodinou v Taliansku alebo sa jednoducho chcete naučiť hovoriť po taliansky, potom nehľadajte nič iné ako Handcent SMS Italian Language pre Android! Vďaka jednoduchému inštalačnému procesu, podpore App2SD, kompatibilite s aplikáciou Handcent SMS vo verzii 3.8 a vyššej a hodnotení obsahu „Všetci“ – tento jazykový balík ponúka všetko potrebné pre bezproblémové odosielanie správ v Taliansku!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Handcent
Stránka vydavateľa
Dátum vydania 2011-11-23
Dátum pridania 2011-11-23
Kategória Komunikácia
Podkategória Nástroje SMS
Verzia 3.9.8
Požiadavky OS Android, Android 2.1, Android 2.2
Požiadavky Compatible with 2.1 and above.
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 10

Comments:

Najpopulárnejší