Handcent SMS Russian Language for Android

Handcent SMS Russian Language for Android 3.9

Android / Handcent / 18 / Úplná špecifikácia
Popis

Ak hľadáte spôsob, ako komunikovať so svojimi rusky hovoriacimi priateľmi a rodinou, Handcent SMS Russian Language Pack je dokonalým riešením. Tento doplnok vám umožňuje zobraziť používateľské rozhranie v ruskom jazyku v aplikácii Handcent SMS. S nainštalovaným jazykovým balíkom môžete jednoducho odosielať a prijímať textové správy v ruštine bez akýchkoľvek problémov.

Podpora App2SD

Jednou z najlepších funkcií tohto doplnku je jeho podpora App2SD. To znamená, že ho môžete presunúť na kartu SD a ušetriť tak cenné miesto vo vnútornej pamäti zariadenia. Ak patríte medzi tých, ktorí radi udržiavajú plynulý chod svojho telefónu minimalizovaním využitia interného úložiska, potom bude táto funkcia pre vás obzvlášť užitočná.

Kompatibilita

Ak chcete použiť tento doplnok, všetko, čo potrebujete, je Handcent SMS verzia 3.8 alebo vyššia nainštalovaná na vašom zariadení so systémom Android. Po nainštalovaní jednoducho vyberte v nastaveniach aplikácie ako preferovaný jazyk „ruštinu“ a okamžite začnite odosielať správy.

Hodnotenie obsahu

Tento doplnok bol v obchode Google Play ohodnotený ako „Všetci“ kvôli jeho jednoduchej funkčnosti a ľahkému použitiu.

Na záver, ak hľadáte jednoduchý spôsob, ako komunikovať so svojimi rusky hovoriacimi kontaktmi prostredníctvom textových správ, potom Handcent SMS Russian Language Pack určite stojí za vyskúšanie. Vďaka podpore App2SD je to ešte pohodlnejšie pre tých, ktorí chcú ušetriť miesto vo vnútornej pamäti svojich zariadení a zároveň si užívať všetky výhody používania aplikácie na odosielanie správ vo svojom rodnom jazyku.

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Handcent
Stránka vydavateľa
Dátum vydania 2011-11-23
Dátum pridania 2011-11-23
Kategória Komunikácia
Podkategória Nástroje SMS
Verzia 3.9
Požiadavky OS Android, Android 2.1, Android 2.2
Požiadavky Compatible with 2.1 and above.
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 18

Comments:

Najpopulárnejší