3DPageFlip for Photo

3DPageFlip for Photo 1.0

Windows / flippagemaker / 356 / Úplná špecifikácia
Popis

3DPageFlip for Photo je výkonný digitálny fotografický softvér, ktorý používateľom umožňuje vytvárať úžasné 3D Flash albumy a zdieľať ich online. Či už ste profesionálny fotograf alebo si len chcete vytvoriť osobnú galériu, tento softvér je pre vás dokonalým nástrojom. Vďaka svojmu ľahko použiteľnému rozhraniu a výkonným funkciám umožňuje 3DPageFlip for Photo jednoducho vytvárať nádherné 3D fotogalérie len v dvoch krokoch.

Jednou z výnimočných vlastností tohto softvéru je jeho schopnosť otáčať stránky s možnosťou rolovania celého fotoalbumu v troch rozmeroch. To vytvára pohlcujúci zážitok pre používateľov, vďaka čomu majú pocit, akoby držali v rukách skutočnú knihu. Realistický efekt 3D prevrátenia stránok časopisov možno použiť na propagáciu vašej knihy, zvýšenie predaja alebo predvedenie vašej knihy v realistickej vizuálnej 3D animácii.

Softvér sa dodáva so štýlovými témami albumov a rôznymi animovanými efektmi, vďaka ktorým je vytváranie úplnej 3D fotogalérie jednoduché. Používatelia si môžu vybrať zo širokého výberu vopred navrhnutých šablón alebo si prispôsobiť svoje vlastné témy pomocou vstavaného editora. Editor umožňuje používateľom pridávať do svojich albumov text, obrázky, audio a video súbory.

Okrem vytvárania úžasných digitálnych albumov ponúka 3DPageFlip for Photo aj pokročilé funkcie, ako je dávková konverzia a viacero výstupných formátov vrátane súborov HTML5, EXE a ZIP. To znamená, že používatelia môžu jednoducho zdieľať svoje výtvory na platformách sociálnych médií alebo ich vložiť na webové stránky.

Ďalšou skvelou vlastnosťou tohto softvéru je jeho kompatibilita so všetkými hlavnými operačnými systémami vrátane Windows XP/Vista/7/8/10 a Mac OS X (10.6-10.14). To zaisťuje, že bez ohľadu na to, aké zariadenie používate, budete mať bez problémov prístup k svojim digitálnym albumom.

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte ľahko použiteľný, ale výkonný softvér na digitálne fotografie, ktorý vám umožní rýchlo a bez námahy vytvárať úžasné 3D Flash albumy, potom nehľadajte nič iné ako 3DPagelip pre Photo!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ flippagemaker
Stránka vydavateľa http://www.flippagemaker.com
Dátum vydania 2011-08-26
Dátum pridania 2011-08-26
Kategória Softvér na digitálne fotografie
Podkategória Digitálne fotografické nástroje
Verzia 1.0
Požiadavky OS Windows 2000, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 356

Comments: