Wordcycler

Wordcycler 2.0

Windows / James Sulak / 169 / Úplná špecifikácia
Popis

Wordcycler – dokonalý vzdelávací softvér na organizáciu vášho čítania

Už vás nebaví manuálne synchronizovať články z Instapaper do vášho čítacieho zariadenia? Chcete rýchly a jednoduchý spôsob, ako organizovať svoj materiál na čítanie? Nehľadajte nič iné ako Wordcycler, dokonalý vzdelávací softvér na organizovanie vášho čítania.

Wordcycler žije vo vašom zásobníku a pripája sa k čítačke cez USB. Len niekoľkými kliknutiami Wordcycler načíta všetky vaše neprečítané položky Instapaper a uloží ich do zariadenia ako samostatné články. A ak chcete, po dokončení čítania dokonca vysunie zariadenie.

To však nie je všetko. Keď dočítate článok, jednoducho ho vymažte z čítačky a pri ďalšej synchronizácii bude archivovaný na Instapaper.com. A všetky články, ktoré si medzitým prečítate a archivujete na Instapaper.com, budú z čítačky tiež odstránené.

S Wordcyclerom nebolo organizovanie čítania nikdy jednoduchšie. Môžete si vybrať, ktoré priečinky Instapaper chcete synchronizovať, sťahovať články jednotlivo alebo v balíkoch typu všetko v jednom – Wordcycler je tu pre vás akokoľvek.

A čo je najlepšie? Je to bez poplatkov Whispernet! Rozlúčte sa s tými otravnými poplatkami za dáta, ktoré prichádzajú so synchronizáciou cez mobilné siete – s Wordcyclerom sa všetko robí cez USB.

Tak načo čakať? Stiahnite si Wordcycler ešte dnes a zažite rýchly a jednoduchý spôsob, ako zažiť Instapaper na svojom čítacom zariadení!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ James Sulak
Stránka vydavateľa
Dátum vydania 2012-05-17
Dátum pridania 2011-12-18
Kategória Vzdelávací softvér
Podkategória Softvér pre elektronické knihy
Verzia 2.0
Požiadavky OS Windows 2003, Windows 2000, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 169

Comments: