Redaxscript Lite

Redaxscript Lite 1.2.1

Windows / Redaxmedia / 174 / Úplná špecifikácia
Popis

Redaxscript Lite: Budúcnosť webového dizajnu a vývoja

Ste unavení zo zmätku, ktorý prichádza s vytváraním webových stránok? Chcete zjednodušiť svoje online projekty a zažiť budúcnosť webdizajnu a vývoja? Nehľadajte nič iné ako Redaxscript Lite, ľahký webový nástroj, ktorý spôsobí revolúciu v spôsobe, akým vytvárate webové stránky.

Vďaka jednoduchému sprievodcovi inštaláciou vám Redaxscript Lite uľahčuje začatie. A keď už sa rozbehnete, budete prekvapení, ako rýchlo vytvára obsah. Je to preto, že Redaxscript Lite je kompatibilný s HTML5, CSS3, RSS2 a ATOM1 – čo znamená, že je hneď po vybalení optimalizovaný pre vyhľadávače.

Ale to je len začiatok. Redaxscript Lite má tiež plynulé a elastické rozloženie mriežky s podporou pre mobilné zariadenia s mediálnymi dopytmi. A vďaka načítavaču JavaScript a CSS na požiadanie sa váš web načíta bleskovo.

A ak vám rýchlosť nestačí, Redaxscript Lite je predoptimalizovaný pomocou Page Speed ​​a Yslow – dvoch nástrojov, ktoré vám pomôžu zabezpečiť, aby sa vaše webové stránky načítali čo najrýchlejšie.

Čo však Redaxscript Lite skutočne odlišuje, je jeho WYSIWYE admin rozhranie. Toto rozhranie vám umožňuje presne vidieť, ako bude vaša webová lokalita vyzerať ešte pred jej uvedením do prevádzky – čo uľahčuje vykonávanie zmien za chodu.

A ak je pre vás prispôsobenie dôležité (a priznajme si, kto nemá rád prispôsobenie?), potom sa vám bude páčiť vstavaný rámec používateľského rozhrania Redaxscript Lite. Tento rámec umožňuje pokročilé používateľské a skupinové povolenia, takže každý člen vášho tímu môže mať pri práci na vašom webe svoje vlastné jedinečné skúsenosti.

Ale možno najpôsobivejší zo všetkého je modulový systém Redaxscript Lite s háčikmi. Tento systém umožňuje vývojárom jednoducho pridávať nové funkcie alebo upravovať existujúce funkcie bez toho, aby sa museli obávať, že v procese porušia čokoľvek iné.

A ak to všetko znie príliš dobre na to, aby to bola pravda – nebojte sa! Vďaka vstavanej podpore jQuery spolu s viacerými dostupnými možnosťami jazykov a šablón existujú nekonečné možnosti pri používaní Redaxscript Lite.

Tak načo čakať? Zažite budúcnosť webového dizajnu už dnes stiahnutím Redaxscript Lite!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Redaxmedia
Stránka vydavateľa
Dátum vydania 2013-02-02
Dátum pridania 2013-02-02
Kategória Internetový softvér
Podkategória Softvér a nástroje na blogovanie
Verzia 1.2.1
Požiadavky OS Windows, Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 174

Comments: