InstallSimple

InstallSimple 2.7

Windows / InstallSimple Solutions / 383 / Úplná špecifikácia
Popis

InstallSimple je výkonný a kompaktný nástroj, ktorý vám umožní ľahko zostaviť inštalačné balíčky. Tento softvér patrí do kategórie vývojárskych nástrojov, čo z neho robí nevyhnutný nástroj pre každého, kto distribuuje aplikácie, dátové súbory, grafické obrázky alebo akýkoľvek iný typ obsahu.

Pomocou InstallSimple môžete vytvárať nastavenia, ktoré sú zabalené do jedného exe súboru pre jednoduchú distribúciu. To znamená, že vaši používatelia budú môcť nainštalovať váš produkt rýchlo a jednoducho bez toho, aby sa museli obávať komplikovaných inštalačných procesov.

Jednou z kľúčových funkcií InstallSimple je jej praktický a intuitívny pomocník. Tento asistent vás prevedie procesom nastavenia parametrov pre proces inštalácie vášho produktu na ľubovoľnej platforme Windows. Či už ste skúsený vývojár alebo len začínate, táto funkcia vám umožní jednoducho vytvoriť profesionálne vyzerajúce inštalácie.

Ďalšou skvelou vlastnosťou InstallSimple je jeho schopnosť prispôsobiť vzhľad a správanie vášho inštalačného programu. Môžete si vybrať z rôznych vopred navrhnutých šablón alebo si vytvoriť vlastný dizajn pomocou HTML a CSS. Okrem toho môžete určiť, ktoré komponenty by mali byť nainštalované predvolene a ktoré by mali byť voliteľné.

InstallSimple tiež obsahuje podporu viacerých jazykov, čo uľahčuje vytváranie inštalácií v rôznych jazykoch pre používateľov na celom svete. Môžete dokonca zahrnúť vlastné správy a výzvy v každom jazyku, aby sa používatelia cítili pohodlnejšie počas procesu inštalácie.

Celkovo je InstallSimple vynikajúcou voľbou pre každého, kto chce rýchlo a jednoducho distribuovať svoje aplikácie alebo obsah. Jeho intuitívne rozhranie uľahčuje používanie, aj keď máte málo skúseností s vývojom softvéru, zatiaľ čo vďaka pokročilým funkciám je dostatočne výkonný aj pre skúsených vývojárov.

Ak teda hľadáte spoľahlivý nástroj, ktorý vám pomôže zefektívniť váš distribučný proces a zároveň vždy poskytne profesionálne vyzerajúce výsledky, nehľadajte nič iné ako InstallSimple!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ InstallSimple Solutions
Stránka vydavateľa http://www.installsimple.com
Dátum vydania 2012-08-20
Dátum pridania 2012-08-20
Kategória Nástroje pre vývojárov
Podkategória Softvérové ​​inštalačné nástroje
Verzia 2.7
Požiadavky OS Windows 2003, Windows 2000, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky Microsoft .Net Framework 4.0 or later
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 383

Comments: