Atmosphere Applet

Atmosphere Applet 1.2

Windows / NASA / 194 / Úplná špecifikácia
Popis

Atmosféra Applet: Najlepší vzdelávací nástroj na štúdium atmosféry Zeme a Marsu

Fascinujú vás záhady atmosféry? Chcete sa dozvedieť viac o vlastnostiach vzduchu v rôznych nadmorských výškach? Ak áno, potom je pre vás Atmosphere Applet ideálny softvér. Tento vzdelávací nástroj vám umožňuje študovať atmosféru Zeme alebo Marsu pomocou rovníc prevzatých zo štandardného denného modelu ICAO a preložení kriviek zhromaždených kozmickou loďou Global Surveyor.

S Atmosphere Applet môžete skúmať rôzne vlastnosti vzduchu v rôznych nadmorských výškach. Pomocou grafiky lietadla môžete vybrať nadmorskú výšku alebo ju zadať do vstupného poľa. Program okamžite zobrazí vybranú vlastnosť a zobrazí miestnu teplotu a tlak na meradlách. Môžete zadať teplotu, tlak, hustotu, miestnu rýchlosť zvuku, Machovo číslo pre špecifikovanú rýchlosť alebo pomer vztlaku lietadla k vztlaku na Zemi na úrovni mora.

Atmosphere Applet je navrhnutý s ohľadom na užívateľskú prívetivosť. Vstupy a výstupy môžu byť uvedené buď v angličtine alebo v metrických jednotkách, čo uľahčuje používateľom z celého sveta používanie tohto softvéru bez akýchkoľvek problémov.

Vlastnosti:

1) Štúdium atmosféry Zeme: So štandardnými dennými modelovými rovnicami ICAO Atmosphere Applet môžu používatelia študovať rôzne vlastnosti, ako je teplota, hustota tlaku atď., v rôznych nadmorských výškach zemskej atmosféry.

2) Štúdium marťanskej atmosféry: Používatelia môžu tiež študovať marťanskú atmosféru pomocou preložení kriviek zhromaždených kozmickou loďou Global Surveyor.

3) Užívateľsky prívetivé rozhranie: Grafika lietadla uľahčuje používateľom výber nadmorskej výšky, zatiaľ čo možnosti vstupu/výstupu v anglických aj metrických jednotkách ho sprístupňujú globálne.

4) Okamžitý výstup: Používatelia získajú okamžitý výstup, keď si zvolia nadmorskú výšku, ktorá sa zobrazí na meradlách spolu s miestnymi hodnotami teploty/tlaku.

5) Dostupné viaceré výstupy: Používatelia majú viacero možností, ako je teplota/tlak/hustota/miestna rýchlosť/Machovo číslo/pomer zdvihu lietadla atď., z ktorých si môžu vybrať na základe svojich požiadaviek.

Výhody:

1) Vzdelávací nástroj – Študenti, ktorí majú záujem študovať vedy o atmosfére, považujú tento softvér za mimoriadne užitočný, pretože im poskytuje presné údaje, ktoré potrebujú, aby pochopili, ako sa vzduch správa v rôznych nadmorských výškach.

2) Jednoduché použitie - S jeho užívateľsky prívetivým rozhraním a funkciou okamžitého výstupu; dokonca aj začiatočníci zistia, že tento softvér je ľahko použiteľný bez akýchkoľvek predchádzajúcich znalostí o atmosfére

3) Presné údaje – Všetky údaje, ktoré poskytuje Atmosphere Applet, vychádzajú zo štandardných denných modelových rovníc ICAO (pre zemskú atmosféru), preložení kriviek zhromaždených kozmickou loďou Global Surveyor (pre marťanskú atmosféru), čím sa zabezpečí, že všetky poskytnuté informácie sú presné.

Záver:

Na záver; ak hľadáte spoľahlivý vzdelávací nástroj, ktorý poskytuje presné informácie o vedách o atmosfére, potom nehľadajte nič iné ako Atmosphere Applet! S jeho užívateľsky prívetivým rozhraním; funkcia okamžitého výstupu; Možnosť viacerých výstupov a presnosť – tento softvér má všetko potrebné na to, aby pomohol študentom pochopiť, ako sa vzduch správa v rôznych nadmorských výškach, či už študujú atmosféru Zeme/Marťanov!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ NASA
Stránka vydavateľa http://worldwind.arc.nasa.gov/
Dátum vydania 2010-11-12
Dátum pridania 2010-11-12
Kategória Vzdelávací softvér
Podkategória Vedecký softvér
Verzia 1.2
Požiadavky OS Windows 2003, Windows 2000, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 194

Comments: