Tria (64-bit)

Tria (64-bit) 2.8.09

Windows / Quarktet / 62 / Úplná špecifikácia
Popis

Tria (64-bit) je výkonný digitálny fotografický softvér, ktorý ponúka špecializovanú sadu algoritmov na spracovanie obrazu umožňujúcu rýchle a efektívne dekonvolúcie, ako aj mnoho štandardných nástrojov na spracovanie obrazu. Softvér je určený pre profesionálov aj amatérov s ľahko použiteľným rozhraním, ktoré ho sprístupňuje všetkým používateľom.

Hlavnou atrakciou Tria (64-bit) je jeho schopnosť používať patentovanú SeDDaRA slepú dekonvolučnú techniku ​​​​priamym a jednoduchým spôsobom. Táto technika umožňuje používateľom rýchlo a efektívne odstrániť neidentifikované rozmazanie z digitálnych obrázkov, výsledkom čoho sú ostrejšie a jasnejšie obrázky. Žiaden iný program neponúka túto metódu, vďaka čomu Tria (64-bitová) vyniká nad konkurenciou.

Okrem techniky slepej dekonvolúcie SeDDaRA obsahuje Tria (64-bit) aj proces slepej dekonvolúcie Caron. Tento proces využíva pokročilé algoritmy na odstránenie rozmazania spôsobeného chvením fotoaparátu alebo iným pohybom počas snímania obrazu. Výsledkom je ostrejší obraz s vylepšenými detailmi.

Pre tých, ktorí hľadajú jednoduché, ale efektívne riešenie, obsahuje Tria (64-bit) aj rýchly a efektívny pseudoinverzný dekonvolučný proces. Tento proces možno použiť na obrázky so známymi rozmazaniami alebo deformáciami, čo používateľom umožňuje ich rýchle obnovenie bez toho, aby museli prejsť zložitými procesmi.

Tria (64-bit) ponúka aj mnoho štandardných nástrojov na spracovanie obrazu, ako je úprava jasu/kontrastu, korekcia farieb, redukcia šumu, filtre na ostrenie a ďalšie. Tieto nástroje sú nevyhnutné pre akýkoľvek pracovný postup úpravy fotografií a uľahčujú používateľom všetkých úrovní skúseností dosiahnuť požadované výsledky.

Jednou z výnimočných vlastností Tria (64-bit) je jej rýchlosť. Vďaka svojim optimalizovaným algoritmom a podpore 64-bitovej architektúry dokáže rýchlo spracovať veľké obrázky bez obetovania kvality alebo výkonu.

Celkovo je Tria (64-bit) vynikajúcou voľbou pre každého, kto hľadá výkonný a zároveň užívateľsky prívetivý softvér na digitálne fotografie, ktorý rýchlo a efektívne poskytuje výnimočné výsledky. Jeho jedinečná SeDDaRA slepá dekonvolučná technika ho odlišuje od ostatných programov na trhu, pričom stále ponúka všetky štandardné funkcie potrebné pre pracovné postupy úpravy fotografií na profesionálnej úrovni.

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Quarktet
Stránka vydavateľa http://www.Quarktet.com
Dátum vydania 2012-04-24
Dátum pridania 2012-04-24
Kategória Softvér na digitálne fotografie
Podkategória Editory fotografií
Verzia 2.8.09
Požiadavky OS Windows 2003 64-bit, Windows Server 2008 x64, Windows 2000, Windows Vista 64-bit, Windows XP 64-bit, Windows, Windows 7 64-bit
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 62

Comments: