TaskSurfer for Mac

TaskSurfer for Mac 1.0

Mac / Two Dogs Software / 53 / Úplná špecifikácia
Popis

TaskSurfer pre Mac: Softvér najvyššej produktivity

Už vás nebaví cítiť sa zavalený zoznamom úloh? Máte problém sledovať všetky úlohy, ktoré musíte každý deň splniť? Ak áno, TaskSurfer pre Mac je riešením, ktoré ste hľadali. Tento výkonný softvér na zvýšenie produktivity vám poskytuje všetky nástroje, ktoré potrebujete na jednoduché riadenie svojich úloh a projektov.

Pomocou aplikácie TaskSurfer si môžete svoje úlohy usporiadať spôsobom, ktorý vám dáva zmysel. Či už uprednostňujete priečinky, kontexty alebo značky, tento softvér vám pomôže. Svoje úlohy môžete dokonca označiť polohou a nechať Mac, aby ich za vás vyriešil.

Jednou z najlepších vecí na TaskSurfer je jeho flexibilita. Môžete si ho prispôsobiť tak, aby vyhovoval vašim jedinečným potrebám a preferenciám. Vybláznite sa so značkami, ak vám to vyhovuje – potom použite prehliadač značiek, aby ste mali všetko usporiadané a ľahko ho našli.

Nenechajte sa však zmiasť týmto prispôsobením – TaskSurfer je neuveriteľne užívateľsky prívetivý. Je postavený na základných technológiách Mac OS X, čo znamená, že je intuitívny a ľahko použiteľný hneď po vybalení.

Tu je len niekoľko ďalších dôvodov, prečo je TaskSurfer softvérom najvyššej produktivity:

1) Pomáha znižovať stres: Keď máme na tanieri príliš veľa vecí, ľahko sa cítime preťažení a vystresovaní. S TaskSurferom je však všetko usporiadané na jednom mieste, čo nám uľahčuje sústrediť sa na to, čo si najviac vyžaduje našu pozornosť.

2) Šetrí to čas: Tým, že máme všetky svoje úlohy na jednom mieste (a efektívne ich organizujeme), môžeme ušetriť čas tým, že nebudeme musieť hľadať vo viacerých aplikáciách alebo programoch, aby sme našli to, čo hľadáme.

3) Zlepšuje efektivitu: Keď dokážeme vidieť všetko, čo potrebujeme, na prvý pohľad (ešte raz ďakujeme, organizácia!), dokážeme lepšie určiť priority našej práce a robiť veci efektívnejšie.

4) Podporuje spoluprácu: Ak je súčasťou popisu vašej práce práca s ostatnými na projektoch alebo úlohách (alebo aj keď nie je!), TaskSurfer zjednodušuje spoluprácu tým, že používateľom umožňuje jednoducho zdieľať zoznamy úloh prostredníctvom e-mailu alebo iných platforiem na odosielanie správ.

Či už ste zaneprázdnený profesionál, ktorý sa snaží dodržiavať termíny, alebo jednoducho niekto, kto chce jednoduchšie zvládať svoje každodenné povinnosti – vyskúšajte TaskSurfer ešte dnes!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Two Dogs Software
Stránka vydavateľa
Dátum vydania 2010-10-05
Dátum pridania 2010-10-05
Kategória Softvér na zvýšenie produktivity
Podkategória Softvér na správu kalendára a času
Verzia 1.0
Požiadavky OS Macintosh, Mac OS X 10.6
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 53

Comments:

Najpopulárnejší