Lingobit Localizer

Lingobit Localizer 8.0

Windows / Lingobit Technologies / 621 / Úplná špecifikácia
Popis

Lingobit Localizer: Najlepší nástroj na lokalizáciu softvéru pre vývojárov

Ako sa svet stáva prepojenejším, vývojári softvéru sa stále viac snažia rozšíriť svoj dosah sprístupnením svojich produktov vo viacerých jazykoch. Proces lokalizácie softvéru však môže byť zložitý a časovo náročný, čo si vyžaduje koordináciu medzi vývojármi, prekladateľmi a testermi. To je miesto, kde prichádza Lingobit Localizer – výkonný nástroj, ktorý zefektívňuje proces lokalizácie a uľahčuje preklad vášho softvéru do viacerých jazykov ako kedykoľvek predtým.

Čo je Lingobit Localizer?

Lingobit Localizer je nástroj na lokalizáciu softvéru, ktorý poskytuje vývojárom efektívne riešenie na uľahčenie a zefektívnenie procesu lokalizácie softvéru. Vďaka svojmu jednotnému rozhraniu a nástrojom na zvýšenie produktivity, ako sú Automated QA, Validation Expert, Scan for Changes, Translation Memory a ďalšie – je Lingobit Localizer navrhnutý tak, aby vývojárom uľahčil rýchlu a efektívnu lokalizáciu softvéru.

Jednou z unikátnych vlastností Lingobit Localizer je jeho schopnosť extrahovať lokalizovateľné zdroje priamo z MFC (Microsoft Foundation Class), Delphi resp. NET spustiteľné súbory. To znamená, že môžete jednoducho prekladať reťazce, dialógy, formuláre, ponuky a ďalšie zdroje bez toho, aby ste museli manuálne prehľadávať kódovú základňu.

Prečo používať lokalizátor Lingobit?

Existuje mnoho dôvodov, prečo by ste sa mohli rozhodnúť použiť Lingobit Localizer pre váš ďalší lokalizačný projekt:

1. Zjednodušený proces lokalizácie

Vďaka intuitívnemu rozhraniu a výkonným nástrojom produktivity, ako sú Automated QA a Validation Expert - Lingobit Localizer uľahčuje vývojárom spravovať každý aspekt procesu lokalizácie od začiatku až do konca.

2. Zvýšená účinnosť

Automatizáciou mnohých aspektov procesu prekladu (ako je identifikácia zmien v zdrojových súboroch) pomáha Lingobit Localizer znižovať chyby a zároveň zvyšovať efektivitu – šetrí vám čas na každom projekte.

3. Vylepšená komunikácia

Lingobit Localizer tiež obsahuje funkcie navrhnuté špeciálne na zlepšenie komunikácie medzi vývojármi, prekladateľmi a testermi – ako je napríklad prekladová pamäť, ktorá vám umožňuje opakovane použiť preklady medzi projektmi alebo dokonca v rámci jedného projektu.

4. Vlastná alebo externá lokalizácia

Či už dávate prednosť spracovaniu vlastných prekladov interne alebo ich externému zadávaniu – Lingobit Localizer podporuje obe možnosti, takže si môžete vybrať, čo najlepšie vyhovuje potrebám vášho tímu.

Kľúčové vlastnosti:

1) Jednotné rozhranie

Jednou z výnimočných funkcií Lingboig Loclaliser je jeho jednotné rozhranie, ktoré používateľom s rôznymi úrovňami skúseností s lokalizačnými nástrojmi poskytuje intuitívny spôsob prístupu ku všetkým potrebným funkciám bez akéhokoľvek zmätku.

2) Automatická kontrola kvality

Funkcia automatického zabezpečenia kvality zabezpečuje vysokokvalitné preklady automatickým zisťovaním problémov, ako sú chýbajúce preklady alebo nesprávne formátovanie.

3) Validačný expert

Funkcia experta na overenie kontroluje, či preložený text správne zapadá do prvkov používateľského rozhrania.

4) Vyhľadať zmeny

Funkcia Skenovať zmeny zisťuje zmeny vykonané od posledného prekladu a umožňuje používateľom iba prekladať nový obsah namiesto toho, aby všetko preložili znova.

5) Prekladová pamäť

Prekladová pamäť ukladá predtým preložený text, čo používateľom umožňuje jeho opätovné použitie v podobných projektoch, čím šetrí čas a námahu.

Ako to funguje?

Používanie Linguibot Loclaliser nemôže byť jednoduchšie! Funguje to takto:

1) Importujte súbory projektu:

Začnite importovaním súborov zdrojového kódu do Linguibot Loclaliser pomocou funkcie importu jedným kliknutím

2) Zdroje extrahovania:

Po importovaní Linguibot Loclaliser automaticky extrahuje všetky lokalizovateľné zdroje zo súborov zdrojového kódu vrátane reťazcov, dialógov, formulárov, ponúk atď.

3) Zdroje prekladu:

Preložte extrahované zdroje pomocou vstavaného editora alebo ich exportujte a odošlite mimo pracoviska

4) Overte preklady:

Overte preložený text pomocou automatického zabezpečenia kvality a expertných funkcií na overenie, ktoré zaručia vysokokvalitný výstup

5) Zostavte svoj projekt:

Po overení zostavenia lokalizovanej verzie (verzií) aplikácie pripravené na odoslanie

Záver:

Na záver, Lingboig Loclaliser ponúka efektívne riešenie, pokiaľ ide o preklad aplikácií do rôznych jazykov. Jeho užívateľsky prívetivé rozhranie v kombinácii s automatickým zabezpečením kvality a funkciami expertov na overovanie robí tento nástroj výnimočným medzi ostatnými. Linguibot loclaizser šetrí čas a námahu tým, že ho opakovane používa. preložené texty prostredníctvom funkcie prekladovej pamäte, vďaka čomu budú budúce projekty rýchlejšie ako kedykoľvek predtým. Či už pracujete na malých projektoch interne alebo na veľkých externých externých projektoch, Linguibot loclaizser má všetko pokryté!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Lingobit Technologies
Stránka vydavateľa
Dátum vydania 2015-03-24
Dátum pridania 2015-03-24
Kategória Nástroje pre vývojárov
Podkategória Špecializované nástroje
Verzia 8.0
Požiadavky OS Windows 2003, Windows 2000, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 621

Comments: